Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
1 besplatan uzorak uz kupovinu
NOVO
Alien Man Eau De Toilette
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe

Alien Man Eau De Toilette

105.00 KM

50mlŠIFRA 3439600029741

Raspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+11 PLAZA cvjetića

Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe

OPIS LINIJE

Alien je simbol mističnog univerzuma, napravljen kao magični elixir zaključan u bočicu neobičnog oblika nalik na filozofski kamen ili neki čarobni predmet.


OPIS PROIZVODA

Alien Man ponovo otkriva porodicu kožnih mirisa sa vještim olfaktornim zaokretom: predoziranjem cvijetom osmantusa koji u sebi ima nijanse kajsije, smještenog preko drvene baze dimljenog drveta bukve. Bočica novog parfema dizajnirana je u obliku monolita.


NAČIN KORIŠTENJA

Poprskajte oko 20 cm od kože, s naglaskom na najtoplije dijelove tijela: zapešća, iza ušne resice ili koljena


SASTOJCI

Gornje note: dimljena bukovina, kopar, anis_x000D__x000D__x000D_ Srce: koža, kašmir, osmantus_x000D__x000D__x000D_ Baza: bijeli amber


O BRENDU

MUGLER-ova kreativna vizija odražava jedinstven pogled na svijet koji razbija kodove i prkosi konvencijama. Fuzija suprotnosti, MUGLER univerzum je eksperimentalna laboratorija.   Avangardni modni dizajneri sam je posjetio kompaniju Clarins i predložio im da napravi svoje mirise. Njegov prvi parfem Angel iz 1992. godine predstavljao je revoluciju u svijetu parfema budući da je to prvi gurmanski miris; miris koji je u sebi sadržavao akorde hrane i slatkiša. Mugler parfemi poznati su po svom osebujnom karakteru, potentnosti i eksperimentalnosti,  namijenjeni osobama posebnog stila koje se ne boje da budu u centru pažnje.    


Podijelite na:KOMENTARI / RECENZIJE