Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

Code Absolu Eau De Parfum


124.00 KM

30ml


ŠIFRA 3614272407428

Neraspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+12 PLAZA cvjetića

Prednosti


Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

LINIJA

CODE


OPIS LINIJE

Mirisni Armani Code Absolu Gold Eau De Parfum Homme za muškarce lansiran je 2019. Sa sobom donosi aromu istaknutu buketom mirisnih, toplih, začinskih, aromatičnih i drvenasto mirisnih tonova koji će donijeti senzualni, topli i ugodan miris, kao i dugotrajnu kvalitetu nježnijeg, mirisnog, balzamičnog, začinjenog, slatkog i gorkog nagovještaja koji skriva esenciju privlačnih, mekanih i egzotičnih osjećaja.


OPIS PROIZVODA

Otkrijte hrabro zavodljiv novi miris, Armani Code Absolu. Baza Tonka zrna, simbolična za Armani Code, poboljšana je senzualnim akordom ruma i notama vanilije kako bi stvorili nezaboravno toplo i začinjeno iskustvo. Šifra Absolu evocira hrabro, muško samopouzdanje svakog čovjeka da iskoristi svaki nadolazeći trenutak.


SASTOJCI

Gornje note ovog parfema su jabuka i zelena mandarina; srednje note čine narandžin cvijet, sjeme mrkve i muškantni orašćić. Bazne note čine antilop, zrna tonke, vanilia i šumske note.


O BRENDU

Giorgio Armani, poznati talijanski modni dizajner, najpoznatiji po svojim linijama muške odjeće, pretočio je svoj osjećaj za modu i  estetsku viziju u svijet mirisa, šminke i njege kože. Njegova elegancija, bezvremenska sofisticiranost, nenametljiva jednostavnost i besprijekoran stil, odražavaju se kroz proizvode napravljene od najkvalitetnijih materijala. Armani je karijeru započeo kao dizajner izloga u robnoj kući i radio do kupca muške odjeće. Od 1960. do 1972. radio je kao dizajner u poznatoj kući Nino Cerutti, a zatim radio kao neovisni dizajner za brojne modne kuće prije nego što je osnovao vlastiti brend. Prvu je kolekciju muške odjeće predstavio 1975. godine, a slijedila je linija za žene iste godine. Armani je širu publiku stekao svojim radom s popularnim filmom "American Gigolo", u kojem je lik Richarda Gerea nosio elegantne Armanijeve dizajne. Istoimena marka se proširila tijekom kasnih 1970-ih i ranih 1980-ih, nudeći razne kolekcije u različitim cjenovnim rasponima, pantalonama, donjem vešu, dodacima i sporazumom s L'Orealom, mirisima i kozmetičkim proizvodima. Giorgio Armani Beauty predstavio je Armani za žene 1982., a potom Armani za muškarce 1984. Ova dva mirisa dio su dugog i uspješnog niza mirisa koji je izdala ova marka, nastavljajući sa ovim stilom kroz 21. stoljeće.


Podijelite na:



KOMENTARI / RECENZIJE