1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe

Code Absolu Eau De Parfum

117.00 KM

30mlŠIFRA 3614272407428

Raspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+12 PLAZA cvjetića

Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe

LINIJA

ARMANI CODE


OPIS LINIJE

Mirisni Armani Code Absolu Gold Eau De Parfum Homme za muškarce lansiran je 2019. Sa sobom donosi aromu istaknutu buketom mirisnih, toplih, začinskih, aromatičnih i drvenasto mirisnih tonova koji će donijeti senzualni, topli i ugodan miris, kao i  dugotrajnu kvalitetu nježnijeg, mirisnog, balzamičnog, začinjenog, slatkog i gorkog nagovještaja koji skriva esenciju privlačnih, mekanih i egzotičnih osjećaja.


OPIS PROIZVODA

Otkrijte hrabro zavodljiv novi miris, Armani Code Absolu. Baza Tonka zrna, simbolična za Armani Code, poboljšana je senzualnim akordom ruma i notama vanilije kako bi stvorili nezaboravno toplo i začinjeno iskustvo. Šifra Absolu evocira hrabro, muško samopouzdanje svakog čovjeka da iskoristi svaki nadolazeći trenutak.


SASTOJCI

Gornje note ovog parfema su jabuka i zelena mandarina; srednje note čine narandžin cvijet, sjeme mrkve i muškantni orašćić. Bazne note čine antilop, zrna tonke, vanilia i šumske note.


O BRENDU

Giorgio Armani je pretočio svoj osjećaj za modu i svoju estetsku viziju u svijet mirisa, šminke i njege kože. Njegova Elegancija, bezvremenska sofisticiranost, nenametljiva jednostavnost i besprijekoran stil, odražavaju se kroz proizvode napravljene od najkvalitetnijih materijala


Podijelite na:KOMENTARI / RECENZIJE