Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

Lady Million Empire Eau De Parfum


122.00 KM

30ml


ŠIFRA 3349668572038

Neraspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+12 PLAZA cvjetića

Prednosti


Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

LINIJA

LADY MILLION


OPIS LINIJE

Lady MILLION je nezaboravna kombinacija elegancije i odvažnosti. Ona je provokativna, duhovita i glamurozna. Ona je ta koja vuče konce. Najbolje nije uvijek dovoljno dobro za nju… Budite i Vi žena od milion dolara.


OPIS PROIZVODA

U saradnji s Anne Flipo (dizajnericom Lady Million), parfimer Jean-Christophe Hérault (IFF) stvorio je moderni chypre, odabran za snagu i sofisticiranost, s pačulijem kao stupcima. Akord - Cvijet magnolije uronjen je u mirise konjaka koji izaziva visoku ovisnost. Smjela ženstvenost. Seksi. Ukusno drski parfem.


SASTOJCI

Gornje note su esencija crvenog ribiza, naranče i nerolija;
srednje note su mirabelle, magnolija, osmanthus i cvijet narandže;
bazne note su konjak, pačuli i bijeli mošus.


O BRENDU

Paco Rabanne je francuska modna kuća osnovana 1966., godine od strane španskog dizajnera Francisca Rabaneda, koji je napustio Španiju sa porodicom tokom građanskog rata. Odrastajući u Parizu, započeo je svoju modnu karijeru dizajnirajući nakit za druge kuće prije nego što je pokrenuo svoj brend. Prvi legendarni ženski parfem kuće Paco Rabbane je Clandre, predstavljen 1969. godine. Odrastajući u Parizu, po struci je arhitekt, ali svoju je modnu karijeru započeo dizajnirajući nakit za druge kuće prije nego što se okušao u dizajniranju odjeće. Brzo je postao poznat po svojim eklektičnim modama u kojima su bili nekonvencionalni materijali poput metala i papira. Nakon Calandre uslijedila je serija inovativnih mirisa u karakterističnim bocama i za muškarce i za žene. Paco Rabanne mode i mirisi proizvode se u suradnji s Puigom. Dizajner Paco Rabanne ima 100 parfema u svojoj bazi mirisa. Najstarije izdanje nastalo je 1969. godine, a najnovije iz 2020. godine.


Podijelite na:



KOMENTARI / RECENZIJE