1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
NOVO
Good Girl Collector Edition
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe

Good Girl Collector Edition

240.00 KM

80ml


ŠIFRA 8411061944691

Neraspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+24 PLAZA cvjetića

Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe

LINIJA

GOOD GIRL


OPIS LINIJE

Linija parfema sa pomalo ironičnim nazivom Good Girl uz poruku #goodtobebad donosi nam boce čistog zadovoljstva, predstavnika dualizma ženskog karaktera. Good Girl primjer je elegancije i duhovitosti kuće Herrera. Nadahnuta jedinstvenom vizijom dualnosti moderne žene koja je istovremeno smjela, zagonetna, dobra i zla. Tanstvena senzualnost Good Girl čini ga modernim I savremenim, ali sofisticiranim mirisom.


OPIS PROIZVODA

Taman kad ste pomislili da poznajete Good Girl, ona prepisuje pravila u zvijezde ... Inspirisana saradnjom sa Swarovski, Good Girl je obučena u sjaj. Zasljepljujuća poput njene muze Karlie Kloss, ova blještava bočica tajno je oružje modernih žena.


SASTOJCI

Gornje note ovog parfema čine note kafe i badema; srce istog sastoji se od tuberoze, jasmina i perunike; bazne note čine zrna tonke, vanilija, cimet i kakao.


O BRENDU

Carolina Herrera osnovala je svoju modnu kući 1980. godine. Njegujući moderan i inovativan stil odmah je postigla uspjeh širom svijeta. Brend je lansirao svoj prvi parfem za žene 1988. godine, te je nakon toga lansirao seriju uspješnih parfema za žene i muškarce tokom godina.


Podijelite na:KOMENTARI / RECENZIJE