1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
NOVO
Angel Eau De Toilette New
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe

Angel Eau De Toilette New

93.00 KM

30MLŠIFRA 3439600040913

Raspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+9 PLAZA cvjetića

Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe

OPIS LINIJE

Lansiranjem mirisa Angel 1992. godine kao prvog parfema koji koristi gurmanske note, Thierry Mugler prekida niz klasičnih parfema i stvara jedinstven i prepoznatljiv miris za žene. Miris koji niti jedna žena do tada nije isprobala, vidjela niti zamislila.


OPIS PROIZVODA

Novi Mugler Angel Eau de Toilette predstavlja senzualan, svjež i blistav miris koji otkriva slobodni duh, sa izuzetno zavodljivom prirodom načinjenom od slatkih aroma.


O BRENDU

MUGLER-ova kreativna vizija odražava jedinstven pogled na svijet koji razbija kodove i prkosi konvencijama. Fuzija suprotnosti, MUGLER univerzum je eksperimentalna laboratorija.   Avangardni modni dizajneri sam je posjetio kompaniju Clarins i predložio im da napravi svoje mirise. Njegov prvi parfem Angel iz 1992. godine predstavljao je revoluciju u svijetu parfema budući da je to prvi gurmanski miris; miris koji je u sebi sadržavao akorde hrane i slatkiša. Mugler parfemi poznati su po svom osebujnom karakteru, potentnosti i eksperimentalnosti,  namijenjeni osobama posebnog stila koje se ne boje da budu u centru pažnje.    


Podijelite na:KOMENTARI / RECENZIJE