Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

Bad Boy Eau De Toilette


169.00 KM

50 mlŠIFRA 8411061926093

Raspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+17 PLAZA cvjetića

Prednosti


Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

LINIJA

Carolina Herrera Bad Boy


OPIS LINIJE

Za intrigantnog i seksipilnog muškarca – ovaj miris predstavlja buntovnog muškarca koji sam oblikuje svoju putanju i životne principe. On je vlasnik svoje sudbine i prepušta se emocijama šireći tako svoje vidike. Miris je inspiriran vizijom modernog muškarca, hrabrog, ambicioznog i enigmatičnog.


OPIS PROIZVODA

BAD BOY je mirisni izraz dualnosti, koji predstavlja smjelu prirodu modernog čovjeka. Ujedno snažan i osjetljiv, samouvjeren i opušten, BAD BOY prihvaća svoje kontrastne karakteristike sa sigurnom lakoćom. BAD BOY toaletna voda je slojevitih nota inspirisanih složenošću, skladno kombiniranim za prepoznatljiv spoj moderne sofisticiranosti. Primamljive note crne i bijele paprike, pomiješane s limunskom živošću italijanskog zelenog bergamota stvaraju ovaj neodoljivi miris. Karakteristike dualnosti nastavljaju se u srcu mirisa, gdje cedrovina i kadulja donose magnetsku eleganciju. Prava tajna krije se u bazi mirisa, uz senzualnu mješavinu toničkog pasulja i apsolviranja kakaa, rezultirajući mirisom rafinirane muževnosti.


NAČIN KORIŠTENJA

Poprskajte oko 20 cm od kože, s naglaskom na najtoplije dijelove tijela: zapešća, iza ušne resice ili koljena


SASTOJCI

Gornje note ove toaletne vode čine bergamot,crna i bijela paprika koje se ugodno miješaju sa srednjim notama cedrovine i kadulje. Bazu ovog mirisa čine tonički pasulj, kakao i jantar.


O BRENDU

Američka dizajnerica rođena u Venezueli, Carolina Herrera, osnovala je svoju modnu kući 1980. godine. Njegujući moderan i inovativan stil odmah je postigla uspjeh širom svijeta. Brend je lansirao svoj prvi parfem za žene 1988. godine, te je nakon toga lansirao seriju uspješnih parfema za žene i muškarce tokom godina. Dizajnerska otmjena, izvrsna modna postignuća postigla je trenutni uspjeh. Marka je tijekom godina lansirala niz uspješnih mirisa za muškarce i žene. Tvrtka je svoju ponudu proširila modelom životne marke CH Carolina Herrera 2008. godine, koja osim mode uključuje dodatke i kućne proizvode, kao i novu seriju mirisa za muškarce i žene pod oznakom CH. Najstarije izdanje nastalo je 1988., a najnovije je iz 2020. godine.


Podijelite na:KOMENTARI / RECENZIJE