1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
NOVO
Dionisio Anniversary Collection Eau De Parfum Unisex Fragrance
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe

Dionisio Anniversary Collection Eau De Parfum Unisex Fragrance

675.00 KM

100ml


ŠIFRA 8016741622557

Neraspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+68 PLAZA cvjetića

Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe

OPIS LINIJE

Treća generacija italijanske kompanije za svijeće i parfeme, Tiziana Terenzi posvećena je proizvodnjinekih od najfinijih mirisa na svijetu. Slijedeći svoje korijene od porodične proizvodnje crkvenih zavjetasredinom 20. stoljeća, braća i sestre Tiziana i Paolo lansirali su svoju liniju bogato mirisnih svijeća iparfema 2012. Elegantne nagrađivane posude ove kolekcije ručno su izrađene i sadrže detalje od 24 kzlata.


OPIS PROIZVODA

Ovaj parfem je inspirisan nezaboravnim putovanjem u Rim, glavni grad Evrope, još od antičkih vremena.Magično mjesto koje vas uvija u tornado emocija I aroma, pun ljepote I čuda koji do ovog danaoduzimaju dah njegovim posjetiteljima. Prošetajte I vi u kasnim večernjim satima ovim neosvojivim gradom...


SASTOJCI

Gornje note ovog parfema čine: ambergris, mošus.
Srednje note istog su ambergris, tahićanska vanilija,jasmin i đurđevak,
dok se baza sastoji od nota ambergrisa, ouda, mošusa, te madagaskarske vanilije.


O BRENDU

Tiziana Terenzi je porodična marka mirisa u vlasništvu jedne porodice, prije svega mirisnih svijeća, a zatim parfema. Osnovana je kao Cereria Terenzi 1968. godine u Cattolici, u prostoru od 16 kvadratnih metara, na entuzijazam osnivača Evelina Terenzi, koji je inovacijama nastavio porodičnu tradiciju: njegov otac Guglielmo učestvovao je u osnivanju voštani radovi koji su proizveli pobožne i pashalne svijeće za crkve. Uz pomoć supruge Luigije Mancini postavio je zanatsku laboratoriju u maloj sobi velike porodične kuće; prva cigla u onome što će postati priča o više od 40 godina, prenosila se na današnji dan, iz generacije u generaciju. Djeca Evelino Terenzi, Tiziana i Paolo sada su vlasnici branda. Tiziana Terenzi je dizajnerica, dok je Paolo Terenzi nos i predsjednik kompanije. Tiziana Terenzi relativno je novi brend mirisa. Najstarije izdanje nastalo je 2012., a najnovije je iz 2020. godine.


Podijelite na:KOMENTARI / RECENZIJE