1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
NOVO
Libre Eau De Parfum
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe

Libre Eau De Parfum

137.00 KM

30mlŠIFRA 3614272648401

Raspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+14 PLAZA cvjetića

Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe

LINIJA

YSL LIBRE


OPIS LINIJE

YSL, brend na čelu luksuzne ljepote više od 50 godina, otkriva svoju novu liniju: LIBRE. Francuska riječ za „slobodno“, odaje počast upravo YSL-ovoj najvažnijoj i trajnoj vrijednosti: sloboda. Sloboda izbora. Sloboda da budeš sam. Sloboda da se sve živi do kraja. Bez kompromisa. Vaša pravila.


OPIS PROIZVODA

Majstori parfema Anne Flipo i Carlos Benaiim stvaraoci su velikog cvjetnog parfema Libre, s prepoznatljivim YSL obrubom. Goruća senzualnost cvijeta narandžaste boje Maroka, iskrivljena je aromom lavande porijeklom iz Francuske. Lavanda, tradicionali simbol muških parfumerija, dobiva svoj ženstveni oblik koji kulminira mirisom jedinstvenog YSL stava.


SASTOJCI

Gornje note ovog parfema su mandarina, lavanda, crna ribizla i petitgrain ulje. Srednje note čine jasmin i cvijet narandže, dok bazne note čine madagaskarska vanilija, kedar, ambra i musk.


O BRENDU

Yves Saint Laurent je simbol individualnosti, kreativnosti i luksuza, kako u modnoj industriji, tako i u svijetu kozmetike i parfema. Ekskluzivna šminka i originalni parfemi sastavni su dio njegove čuvene baštine


Podijelite na:KOMENTARI / RECENZIJE