Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

K Eau De Toilette


241.00 KM

100ml



ŠIFRA 3423473049456

Raspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+24 PLAZA cvjetića

Prednosti


Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

LINIJA

K by Dolce&Gabbana


OPIS LINIJE

Kako bi otkrio suštinu mirisa K by Dolce&Gabbana, fotograf Mariano Vivanco odabrao je postaviti priču u srce Italije - u slikovito selo Montepulciano On je kralj svoje svakodnevnice i s ponosom nosi svoju krunu.


OPIS PROIZVODA

D&G predstavlja K by Dolce&Gabbana - novi muški miris koji slavi novu eru muževnosti. Miris predstavlja otjelovljenje sigurnog muškarca.On slijedi svoj put i povrh svega njeguje porodicu i voljene osobe.


NAČIN KORIŠTENJA

Poprskajte oko 20 cm od kože, s naglaskom na najtoplije dijelove tijela: zapešća, iza ušne resice ili koljena


SASTOJCI

Gornje note: crvena narandža, sicilijanski limun, grejpfrut, juniper Srednje note: muškatna kad


O BRENDU

Godine 1990. Domenico Dolce koji je bio krojač i Stefano Gabbana koji je bio grafički dizajner, lansirali su i svoj prvi miris “Parfum” koji je dobio brojne nagrade i pohvale kao najbolji ženski miris. Takav uspjeh bio je suđen da se ponovi godinu za godinom i na drugim Dolce&Gabbana mirisima. To je priča koja se trajno razvija i koja ostaje vjerna njihovom originalnom idealu: kombinaciji strasti i ljubavi na stvaranju modnih predmeta – mediteranski senzualnih, duhovitih i glamuroznih, inovativnih, modernih, luksuznih i krajnje kreativnih. Odnos između Dolce&Gabbana i parfema je jedna duga ljubavna priča. Kao što njihova odjeća naglašava žensko ili muško tijelo, tako Dolce&Gabbana mirisi otkrivaju njihovu ličnost. Pažnja koja se poklanja detaljima koja čini Dolce&Gabbana kreacije krojačkim remek djelom jednako je važna prilikom kreiranja njihovih parfema. Svaka pojedinačna nota i najnježnija aroma ima precizno definisan cilj - da napravi miris koji će biti ogledalo osobe koja ga nosi.


Podijelite na:



KOMENTARI / RECENZIJE