1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
NOVO
Her Intense Eau De Parfum
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe

Her Intense Eau De Parfum

132.00 KM
ŠIFRA 3614229370737

Raspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+13 PLAZA cvjetića

Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe

LINIJA

Burberry Her


OPIS LINIJE

Ova linija je dizajnirana da utjelovi mladi duh Londona, kreativne i ekletične metropole; duha koji je jako živ, stvoren za one neustrašive; koji osjećaju duh Londona u svom srcu.


OPIS PROIZVODA

Burberry Her Eau de Parfum je utjelovljenje londonskog stava - avanturističkog, duhovitog i odvažnog. Živi je voćni gurman koji je očarao duh Londona. Crvene i tamne bobice susreću se s cvjetnim srcem potpisanim jasminom preko zarazne i senzualne mošusno-jantarne baze. Boca je luksuzna, inspirisana arhivskim dizajnom mirisa Burberry.


SASTOJCI

Gornje note ovog parfema čine malina, jagoda, trešnja, kupina, crna ribizla, limun i narandža; srednje note čine jasmin i ljubičica; bazne note čine jantarovina, vanilija, hrastova mahovina, šumske note, mošus, kašmir i pačuli.


O BRENDU

Burberry je luksuzan brend koji posjeduje karakterističnu britansku senzibilnost, jako međunarodno priznanje, a njegove vrijednosti podjednako su privlačne i muškoj i ženskoj publici svih generacija.       Od svog osnivanja 1856. godine, Burberry je sinonim za kvalitetu, inovaciju i stil. Danas Burberry odražava snagu svog nasljeđa stalnom promocijom dizajna i inovativnosti, balansirajući klasičnu senzibilnost s modernim i time prožima kvalitet stilom, kako bi ove vrijednosti ostale relevantne svim generacijama...


Podijelite na:KOMENTARI / RECENZIJE