1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
AKCIJA
Girl Of Now Forever Eau De Parfum
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe

Girl Of Now Forever Eau De Parfum

117.00 KM
81.90 KM
30ML


ŠIFRA 3423478481558

Neraspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+8 PLAZA cvjetića

Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe

OPIS LINIJE

Parfeme Girl Of Now krasi novi dizajn cvijeta koralja na vratu, koji odgovara boji soka. Kako se note ulivaju, započinje nova priča: svježija, šarenija i zabavnija! Više od mirisa, to je oda mladosti, prijateljstvu, životu!


OPIS PROIZVODA

Girl Of Now Forever treća je edicija mirisne priče Elie Saaba, namijenjen djevojkama novog milenija, koje nam na krilima prijateljstva donose pozitivnu energiju i životni optimizam. Ključ sreće leži u ostvarivanju svojih snova, pomicanju vlastitih granica, prihvaćanju životnih izazova i dobroj zabavi s najboljim prijateljima. 


SASTOJCI

Ovaj cvjetno-voćni miris prožet je razigranim notama maline, nježnim notama ruže te kremastim i zavodljivim notama kašmira.


O BRENDU

Prefinjene siluete i raskošni detalji mladog brenda ELIE SAAB crpe inspiraciju i iz Pariza i Bejruta, gde su njegovi ateljei i zanatlije.  Ovaj dizajner prvo je lansirao svoju istoimenu etiketu sa haute couture linijom, koja se ubrzo nakon toga proširila na gotovu odjeću i dodatke - pri čemu svaka kolekcija odražava prirodan, blistav stav moderne ženstvenosti. Elie Saab je libanonski modni dizajner poznat po večernjim haljinama koje su na crvenom tepihu nosile mnoge poznate ličnosti. Elie Saab je nova marka mirisa; njihovo najstarije izdanje nastalo je 2011., a najnovije nam dolazi iz 2020. godine. Elie Saab mirisi rađeni su u saradnji s parfumerima Francisom Kurkdjianom, Maïa Lernout, Jerome Di Marino, Dominique Ropion i Sophie Labbe.


Podijelite na:KOMENTARI / RECENZIJE