1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
NOVO
Black Opium Néon Water Eau De Parfum
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe

Black Opium Néon Water Eau De Parfum

126.00 KM

30mlŠIFRA 3614272824966

Raspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+13 PLAZA cvjetića

Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe

OPIS LINIJE

Yves Saint Laurent Beauté ovisnosti je dao novo značenje s mirisom BLACK OPIUM obogativši opojno bijelo cvijeće dozom adrenalina: prvo predoziranje crnom kavom u obliku mirisa za žene.


OPIS PROIZVODA

Poput svjetlosne heroine, BLACK OPIUM EAU DE PARFUM NEON žena zaboravlja na pravila. Ona osjeća brzinu svjetlosti i sjaji cijelu noć. Jeste li spremni slijediti njezino svjetlo?


NAČIN KORIŠTENJA

Nanesite na pulsne tačke: vrat, ručni zglob i unutarnji dio lakta.


SASTOJCI

U samom srcu mirisa BLACK OPIUM EAU DE PARFUM NEON nalaze se iskričava mandarina i citrus, živahne karakteristike kiselog zelenog soka i neonske ružičaste bobice. Bijelo cvijeće izvornog mirisa BLACK OPIUM poprima žarke, neonske boje


O BRENDU

Yves Saint Laurent francuska je modna kuća koju je osnovao Yves Henri Donat Mathieu-Saint-Laurent. Yves Saint Laurent je simbol individualnosti, kreativnosti i luksuza, kako u modnoj industriji, tako i u svijetu kozmetike i parfema. Ekskluzivna šminka i originalni parfemi sastavni su dio njegove čuvene baštine. Laurentova karijera u modi započela je u nježnoj dobi od 17 godina, kada je bio pomoćnik Christianu Dioru. S Diorovom smrću četiri godine kasnije, Laurent je imenovan voditeljem kuće Diora sa samo 21 godinu. Još mladić kad je izbio rat za neovisnost Alžira, Laurent je 1960. godine upućen u vojsku i izgubio položaj u Dioru. Vojna služba i očaj zbog gubitka dizajnerskog položaja rezultirali su bolničkim boravkom. Nakon kratkog perioda oporavka, Laurent pokreće vlastitu modnu tvrtku i nastavlja da postane jedan od najutjecajnijih modnih dizajnera 1960-ih i 1970-ih. Prvi dizajner koji je najavio svoju ekspanziju od modne do konfekcijske odjeće, zaslužan je za pružanje šik modnih konfekcija dostupnih masovnom tržištu i za izradu gotovih proizvoda za renomirane dizajnere. Laurentova konfekcijska linija prodana je u buticima nazvanim Rive Gauche, koji će kasnije biti spomenut parfemom. Yves Saint Laurent ostao je aktivan kao glavni dizajner kolekcije do kraja osamdesetih. Nakon umirovljenja, niz dizajnera među kojima su Alber Elbaz, Tom Ford i Stefano Pilati proizveli su kolekcije za marku. Yves Saint Laurent preminuo je 2008. godine. Prvi miris kuće, Y za žene, predstavljen je 1964. Y i nekoliko drugih izdanja YSL-a, uključujući Rive Gauche (1970), Opium (1977), muški miris Kourous (1981) i Pariz (1983), postali su moderna klasika svijeta parfema i dalje su najprodavaniji.


Podijelite na:KOMENTARI / RECENZIJE