Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe

Omnia Golden Citrine Eau De Toilette

138.00 KM

40 ml



ŠIFRA 783320410895

Raspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+14 PLAZA cvjetića

Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe

LINIJA

Bvlgari Omnia


OPIS LINIJE

Poznati kao orijentalni mirisi za žene, Omnia redovno u svojoj istoimenoj linije niže klasike odobrene od strane dobro poznatog parfumskog ‘nosa’; Alberta Moriallasa.


OPIS PROIZVODA

Omnia Golden Citrine je novi miris iz Bvlgarija, lansiran 2020. Bvlgari Omnia Golden Citrine je parfem inspirisan bistrinom i savršenim kristalima; ultra ženstven miris, sa laganim i nježnim notama koje privlače suštinu smrznutih cvjetova. Toaletna voda se otvara nježnim gornjim notama breskve i sicilijanske mandarine.


SASTOJCI

Gornje note ovog parfema čine sicilijanska mandarina i bijela breskva; srednje note čine jasmin i ylang-ylang; bazne note čine cedrovina i benzoin.


O BRENDU

Bulgari je talijanski luksuzni brend poznat od 1884. po svom nakitu, satovima, mirisima, dodacima i kožnim proizvodima. Jedan je od najluksiznijih talijanskih brandova, prepoznatiljiv po svom rimskom potpisu. Svoju historiju, inspiraciju Starim Rimom prenosi i kroz sve svoje linije parfema. Ime tvrtke je izvedenica od prezimena osnivača, Sotirios Voulgarisa, a slovo "V" u riječi je latinični klasični znak abecede za slovo "U", pa riječ izgovara se jednostavno kao da je napisano kao "Bulgari". Osnivač kuće, Sotirio Voulgaris, porijeklom je iz Grčke, gdje je naučio trgovinu draguljima. Iz rodnog grada otišao je 1877. godine i krenuo na Krf, a kasnije i u Napulj, prije nego što je sletio u Rim 1881. godine. Vodeća prodavaonica tvrtke otvorena je 1905. godine uz pomoć njegovih sinova, u Via dei Condotti, i ubrzo je postala uspješna i poznata. Prve međunarodne trgovine otvorene su 1970. u New Yorku, Parizu, Geneveu i Monte Carlu. Bvlgari su dugi niz godina imali vlastita prodajna mjesta (salone) u hotelu Pierre u New Yorku, a sada imaju gotovo 300 trgovina širom svijeta. U početku poznat po veličanstvenom nakitu, marka je svoju ponudu proširila na satove, dodatke, torbice, hotele i mirise. Prvi miris koji je marka ponudila bio je Eau Parfumée au Thé Vert 1992. godine.


Podijelite na:



KOMENTARI / RECENZIJE