Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

Fili Parfum Unisex


795.00 KM

100ml



ŠIFRA 8016741052590

Raspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+80 PLAZA cvjetića

Prednosti


Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

LINIJA

10


OPIS LINIJE

V Canto je djelo velikog stilskog opredjeljenja koje predstavlja emocionalno mirisno putovanje kroz priču o ljudskoj prirodi. Mirisi koje nosimo kao manifest naših najdubljih sklonosti, želje za istraživanjem našeg najdubljeg ja kroz evokativnu snagu mirisa. Miris postaje epski pratilac, poput onoga koji je Dantea vodio ulicama duše kako bi nam pokazao šta smo ili što ćemo postati. Priča o vječnom putovanju prema najčistijoj i najsmelijoj ljubavi koju je ljudska istorija ikad poznavala, a sada je zatvorena u "deset terci" parfema koji započinju priču koja tek treba da se ispriča.


OPIS PROIZVODA

Filì je drevna grčka riječ koja znači čisti poljubac - Poljubac napisan velikim slovom K, uzdignut u najčistije stanje koje samo istinska ljubav može postići, a lišen zemaljskih, tjelesnih strasti i požude. Kapsulirana u ovu dragocjenu bocu, ručno oblikovanu od listova dragocjenog srebra od strane iskusnih zanatlija, tako da niti jedna boca nikada nije ista, srebrna je suština inspirisana čistim poljupcem. Smatran najvažnijim i najpoznatijim poljupcem u istoriji, duh ovog uzvišenog poljupca vekovima je odzvanjao dolinom naše voljene domovine.


SASTOJCI

Gornje note su grejp, bergamot i kasi;
srednje note su koža, ulje kiprala ili nagarmota, kardamom i cimet;
bazne note su hrastova mahovina, drvene note, pačuli i amber.


O BRENDU

V Canto je djelo velikog stilskog opredjeljenja koje je emocionalno olfaktorno putovanje kroz priču o ljudskoj prirodi. Mirisi koje treba nositi kao manifest naših najdubljih sklonosti, želje da istražimo svoje najdublje unutarnje jastvo kroz evocirajuću snagu mirisa. Miris postaje epski pratitelj, poput onoga koji je vodio Dantea, ulicama duše kako bi nam pokazao kakvi smo i šta ćemo postati. Priča o vječnom putovanju prema najčistijoj i najhrabrijoj ljubavi koju je ljudska povijest ikad poznavala, a koja je sada zatvorena u "deset terceta" parfema koji započinju priču koja tek treba da se priča! Kad god Terenzijevi dočekani gosti dođu ih posjetiti u svoju palaču Svijeća, vole ih povesti u posjet dvorcu, gdje, zaštićeni tajnim tunelima ispod planine i moćnim zidinama, još uvijek možete čuti odjeke vječnog ljubav Paola i Francesce. Čarobno i tajanstveno mjesto, šarmantno i uvjerljivo kao i mirisi stvoreni za ovu kolekciju zahvaljujući rijetkim i dragocjenim suštinama zbog kojih ih nošenje čini jedinstvenim i nezaboravnim iskustvom.


Podijelite na:



KOMENTARI / RECENZIJE