Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

Tempel Parfum Unisex


755.00 KM

100mlŠIFRA 8016741942587

Raspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+76 PLAZA cvjetića

Prednosti


Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

LINIJA

10


OPIS LINIJE

Dragocjene esencije ljubomorno su čuvane u izuzetno finim staklenim bocama, koje podsjećaju nadrevni sjaj ostrva, još uvijek tamo u obliku njegovih poznatih ruševina hramova Apolona, kamo je Ulikssletio tokom svojih epskih avantura.


OPIS PROIZVODA

Kompozicija ovog parfema je zasnovana na bogatom i intenzivnom koritu ouda, ovaj put vrlo rijetkomindijskom oudu, naglašenom zavodničkom i afrodizijačkom snagom jantara. TEMPEL je miris kraljevskog idragocjenog karaktera, savršen za istinske sladokusce prirodnih, dragocjenih ulja od oud, privučenihipnotičkom ljepotom neprocjenjivog cvijeća i zavodljivom snagom ambera.


SASTOJCI

Gornja nota je đurđevak;
srednje note su agarwood (oud) i đurđevak;
donje note su đurđevak i amber.


O BRENDU

Tiziana Terenzi je porodična marka mirisa u vlasništvu jedne porodice, prije svega mirisnih svijeća, a zatim parfema. Osnovana je kao Cereria Terenzi 1968. godine u Cattolici, u prostoru od 16 kvadratnih metara, na entuzijazam osnivača Evelina Terenzi, koji je inovacijama nastavio porodičnu tradiciju: njegov otac Guglielmo učestvovao je u osnivanju voštani radovi koji su proizveli pobožne i pashalne svijeće za crkve. Uz pomoć supruge Luigije Mancini postavio je zanatsku laboratoriju u maloj sobi velike porodične kuće; prva cigla u onome što će postati priča o više od 40 godina, prenosila se na današnji dan, iz generacije u generaciju. Djeca Evelino Terenzi, Tiziana i Paolo sada su vlasnici branda. Tiziana Terenzi je dizajnerica, dok je Paolo Terenzi nos i predsjednik kompanije. Tiziana Terenzi relativno je novi brend mirisa. Najstarije izdanje nastalo je 2012., a najnovije je iz 2020. godine.


Podijelite na:KOMENTARI / RECENZIJE