Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

Ambrée Eau De Parfum


158.00 KM

30ml



ŠIFRA 3423473053750

Raspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+16 PLAZA cvjetića

Prednosti


Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

OPIS LINIJE

Ženstvenost je ravnoteža samospoznaje, snage karaktera, samopouzdanja, intelekta - zajedno s gracioznošću i ljepotom, emocionalnom inteligencijom, intuicijom i ranjivošću. Rijetko smo čuli tako savršeno sažetu riječ kao u toj rečenici Narciso Rodriguez - što možda objašnjava zašto se njegovo djelo rijetko opisuje bez priloženog pridjeva 'ženskog roda'.


OPIS PROIZVODA

Narciso Eau de Parfum Ambrée od Narciso Rodriguez orijentalni je cvjetni miris za žene. Ovo je novi miris. Narciso Eau de Parfum Ambrée predstavljen je 2020. Parfem je kreirao poznati parfimer Aurelien Guichard.


SASTOJCI

Gornje note su frangipani, Ylang-Ylang i bijelo cvijeće;
srednje note su mošus i jantar;
bazne note su kašmeran, vanilija i cedar


O BRENDU

Narciso Rodriguez III, američki je modni dizajner kubanskog porijekla. Rodriguez, rođen u New Jerseyju, studirao je modu u čuvenoj školi dizajna Parsons. Rani rad uključivao je freelancing za različite kompanije u New Yorku, te kratak razgovor o Anne Klein (pod njezinom tadašnjom direktoricom Donnom Karan), kao i Calvin Klein. 1995. je bila prijelomna godina za Rodrigueza. On je istovremeno služio kao direktor dizajna u TSE-u u New Yorku, a kao direktor dizajna u Cerruti-ju u Parizu, gdje je dizajnirao čuvenu vjenčanicu za svoju prijateljicu, pokojnu Carolyn Bessette, za njezino vjenčanje s pokojnim Johnom Kennedyjem, Jr. Taj uspjeh doveo je do formiranja etikete Narciso Rodriguez, koja je prvu kolekciju predstavila 1997. Rodriguez je osvojio nagrade za najbolji novi dizajner iz Vogue / VH1 i Vijeća modnih dizajnera u Americi. 1997. godine Loewe je imenovao Rodrigueza za direktora dizajna za njihovu kolekciju Žene za nošenje. Rodriguez se vratio u SAD zbog svoje kolekcije iz 2001. godine i nastavio je primati nagrade „Dizajner godine“ 2002. i 2003. od Vijeća modnih dizajnera Amerike. Rodriguezovo je ime ponovno bilo u centru pažnje kada je prva dama Michelle Obama nosila kontroverznu haljinu iz proljetne kolekcije 2009. godine u svom prvom nastupu sa tadašnjim izabranim predsjednikom Barackom Obamom. Narciso Rodriguez lansirao je svoj prvi miris, For Her, u suradnji s Shiseido's Beaute Prestige International brandom 2003. Muški pratitelj, For Him, predstavljen je 2007. godine.


Podijelite na:



KOMENTARI / RECENZIJE