Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

K By Dolce&Gabbana Eau De Parfum


196.00 KM

50 mlŠIFRA 3423473101154

Raspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+20 PLAZA cvjetića

Prednosti


Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

LINIJA

Dolce&Gabbana K


OPIS LINIJE

Kako bi otkrio suštinu mirisa K by Dolce&Gabbana, fotograf Mariano Vivanco odabrao je postaviti ovu magičnu priču u srce Italije - u slikovito selo Montepulciano. On je kralj svoje svakodnevnice i s ponosom nosi svoju krunu.


OPIS PROIZVODA

D&G predstavlja K by Dolce&Gabbana - novi muški miris koji slavi novu eru muževnosti. Miris predstavlja otjelovljenje sigurnog muškarca. On slijedi svoj put i povrh svega njeguje svoju porodicu i voljene osobe kojima je okružen.


SASTOJCI

Gornje note ovog mirisa su crvena narandža, sicilijanski limun, grejpfrut i juniper.  Srednje note čine muškatna kadulja, pimento, geranijum i lavanda, dok se baza sastoji od nota pačulija, vetivera i cedra.


O BRENDU

Godine 1990. Domenico Dolce koji je bio krojač i Stefano Gabbana koji je bio grafički dizajner, lansirali su i svoj prvi miris “Parfum” koji je dobio brojne nagrade i pohvale kao najbolji ženski miris. Takav uspjeh bio je suđen da se ponovi godinu za godinom i na drugim Dolce&Gabbana mirisima. To je priča koja se trajno razvija i koja ostaje vjerna njihovom originalnom idealu: kombinaciji strasti i ljubavi na stvaranju modnih predmeta – mediteranski senzualnih, duhovitih i glamuroznih, inovativnih, modernih, luksuznih i krajnje kreativnih. Odnos između Dolce&Gabbana i parfema je jedna duga ljubavna priča. Kao što njihova odjeća naglašava žensko ili muško tijelo, tako Dolce&Gabbana mirisi otkrivaju njihovu ličnost. Pažnja koja se poklanja detaljima koja čini Dolce&Gabbana kreacije krojačkim remek djelom jednako je važna prilikom kreiranja njihovih parfema. Svaka pojedinačna nota i najnježnija aroma ima precizno definisan cilj - da napravi miris koji će biti ogledalo osobe koja ga nosi.


Podijelite na:KOMENTARI / RECENZIJE