Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

Paradise Found For Women Eau De Parfum


141.00 KM

50 ml


ŠIFRA 3614228952620

Neraspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+14 PLAZA cvjetića

Prednosti


Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

LINIJA

Roberto Cavalli Paradiso


OPIS LINIJE

Multisenzorno putovanje u tropski raj, iz realnosti u fantaziju i nazad.


OPIS PROIZVODA

Ugodno putovanje u bujam i raskošan rajski vrt. Izgubljeni i ponovno nađeni raj. Multisenzorno putovanje u tropski raj, iz realnosti u fantaziju i nazad. Intenzivirajte sva čula u Paradise Found.


NAČIN KORIŠTENJA

Poprskajte oko 20 cm od kože, s naglaskom na najtoplije dijelove tijela: zapešća, iza ušne resice ili koljena


SASTOJCI

note listova palme, neroli, sandalovina, cvijet frangipanija


O BRENDU

Roberto Cavalli je italijanski modni dizajner i izumitelj. Poznat je po egzotičnim animal otiscima i stvaranju traperica sa otiskom. Vrhunska italijanska modna kuća Roberto Cavalli prodaje luksuznu odjeću, parfeme i kožnu galanteriju. Veoma je poznat po svom „divljem“ stilu, kako u modi, tako i u mirisima. Rođen 1940. u obitelji s umjetničkim korijenima - djed Giuseppe Rossi je poznati slikar 19. stoljeća - Cavalli je studirao umjetnost s naglaskom na tiskanju tekstila, vještinu koja bi se pokazala vrijednom u njegovoj budućoj modnoj karijeri. Cavalli je razvio posebnu tehniku​​ispisa na koži, stvarajući jedinstvene patchwork mode sastavljene od različitih materijala. Njegove inovacije u tisku na koži privukle su pozornost modnog svijeta, a 1970. u Parizu pokazao je svoju prvu kolekciju konfekcija. Do 1972. otvorio je svoj prvi butik u Saint-Tropezu, gdje je Brigitte Bardot pomogla popularizaciju odjeće. Cavalli je upoznao svoju muzu i buduću suprugu, Evu Underer, 1980. godine. Ovaj prelijepi modni model i pokretač izbora za Miss Universe u kojem je Cavalli bio sudac bio je gotovo 20 godina mlađi, ali par je postao bračni par i bili su par partneri u ljubavi, roditeljstvu i poslu od tada. Nastavile su se tekstilne inovacije Cavallija. Godine 1994. izumio je tehniku ​​za izradu pjeskarenih trapera koja je svoje modele vratila na kartu i omogućila dodatne butike u St. Barthu i Veneciji. Danas se marka prodaje u više od 50 zemalja širom svijeta, a ime Cavalli sinonim je za glamurozni talijanski stil života. Ponuda branda Cavalli uključuje mušku odjeću, donje rublje, dodatke, votku i parfem. Prvi miris, Roberto Cavalli za žene, predstavljen je 2002. Životinjski otisak po kojem je poznat krasi mnoge boce i kutije. Puno Cavalli mode također sadrži motiv zmija, a zmija ukrašava njegove mirise Serpentine, Serpentine Silver, Oro i Anniversary.


Podijelite na:



KOMENTARI / RECENZIJE