1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe

Splendida Patchouly Sensation Eau De Parfum

137.00 KM

30 ml


ŠIFRA 783320411182

Neraspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+14 PLAZA cvjetića

Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe

LINIJA

Bvlgari Splendida


OPIS LINIJE

SPLENDIDA BVLGARI vodi nas na putovanje u neprevaziđeni svijet iskušenja, do mjesta koje je zavodljivo i tjelesno, sa suptilno provokativnom dimenzijom uzbuđujući vaša osjetila i obavijajući vas intenzivno podsticajnim užitkom.


OPIS PROIZVODA

U kreiranju provokativnog novog mirisa, glavni parfimer Sophie Labbé upotrijebila je pačuli trio koji se slojevito stapaju i tvore karizmatični chiaroscuro pačuli efekat koji čini parfem jedinstvenom i neodoljivom kreacijom.


NAČIN KORIŠTENJA

Poprskajte oko 20 cm od kože, s naglaskom na najtoplije dijelove tijela: zapešća, iza ušne resice ili koljena


SASTOJCI

Ulje pačulija Flores Bali, note bijele breskve . Ekskluzivno BVLGARI srce pačulija sa Balija, ekstrakt irisa iz Italije. Ulje pačulija Nilam iz Indonezije , bijeli mošus


O BRENDU

Bulgari je talijanski luksuzni brend poznat od 1884. po svom nakitu, satovima, mirisima, dodacima i kožnim proizvodima. Jedan je od najluksiznijih talijanskih brandova, prepoznatiljiv po svom rimskom potpisu. Svoju historiju, inspiraciju Starim Rimom prenosi i kroz sve svoje linije parfema. Ime tvrtke je izvedenica od prezimena osnivača, Sotirios Voulgarisa, a slovo "V" u riječi je latinični klasični znak abecede za slovo "U", pa riječ izgovara se jednostavno kao da je napisano kao "Bulgari". Osnivač kuće, Sotirio Voulgaris, porijeklom je iz Grčke, gdje je naučio trgovinu draguljima. Iz rodnog grada otišao je 1877. godine i krenuo na Krf, a kasnije i u Napulj, prije nego što je sletio u Rim 1881. godine. Vodeća prodavaonica tvrtke otvorena je 1905. godine uz pomoć njegovih sinova, u Via dei Condotti, i ubrzo je postala uspješna i poznata. Prve međunarodne trgovine otvorene su 1970. u New Yorku, Parizu, Geneveu i Monte Carlu. Bvlgari su dugi niz godina imali vlastita prodajna mjesta (salone) u hotelu Pierre u New Yorku, a sada imaju gotovo 300 trgovina širom svijeta. U početku poznat po veličanstvenom nakitu, marka je svoju ponudu proširila na satove, dodatke, torbice, hotele i mirise. Prvi miris koji je marka ponudila bio je Eau Parfumée au Thé Vert 1992. godine.


Podijelite na:KOMENTARI / RECENZIJE