Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Zakoračite u Paco Rabanne Million kraljevstvo

Share

Zakoračite u Paco Rabanne Million kraljevstvo

Od Paco Rabbanea nam stižu dva noviteta koja možete pronaći u svim Plaza parfumerijama





Lady Million Royal

 

Prije 12 godina, Paco Rabanne stvorio je Lady Million kako bi uhvatio duh ženstvenosti: glamurozna, bezbrižna, zlatna djevojka koja privlači svjetla reflektora kamo god dođe. Ponovno reinterpretirana više puta od tada, svaka je edicija predstavljala novi pogled na to što znači biti žena – bez ograničenja. Ove godine priča se nastavlja s ultra-opojnim mirisom za osnaženu ženstvenost. Upoznajte Lady Million Royal.


Lady Million Royal Eau De Parfum (50ml)
211.00 KM



Osnaženi svojim unutrašnjim samopouzdanjem, uđite u Lady Million kraljevstvo gdje prkosna ženstvenost slobodno vlada. Nesputani konvencijama, pripremite se živjeti samo po svojim pravilima. Vrijeme je da ustanete i osvojite svoju pozornicu. Vrijeme je da postanete Lady Million Royal.



 

KULTNI DIJAMANT POSTAJE KRALJEVSKI


Ona je žena koja slobodno vlada. Duh Lady Million zarobljen je u novoj bočici, dok su kultni arhitektonski detalji i silueta poput dijamanta ažurirani s dodirom kraljevske crvene boje. Odvažan, neustrašiv i krajnje veličanstven, crveni cvjetni dizajn podiže kvalitet na viši nivo i odražava mnoge aspekte ženstvenosti.






PRKOSNA MJEŠAVINA NOTA


Kao manifest za nesputanu ženstvenost, Lady Million Royal osmislile su poznate Anne Flipo i Domitille Michalon-Bertier, kako bi oslobodile glamuroznu senzualnost putem ultra- samouvjerene voćno-cvjetne mješavine. Kako bi oslobodili vašu autentičnost i privukli neobuzdanu zabavu, sočni nar zavodi daškom svježine, dok se cvjetni buket u srcu razvija kao simbol ultrasenzualne ženstvenosti. U bazi se zadržavaju intenzivne note kašmerana, pozivajući vas da živite prkosno.



Bilo je važno zadržati mirisni Lady Million DNK sa intenzivnim buketom bijelih cvjetova i drvenastim notama koje izazivaju ovisnost. Cvjetni buket je sastavljen od jasmina sambaka, tuberose i cvijeta naranče za učinak koji izaziva ovisnost. Kako bismo reinterpretirali kultnu drvenastu stranu mirisa, upotrijebili smo jedinstvenu molekulu pod nazivom kašmeran, koja evocira na baršunasti osjećaj kašmira te mješavinu drvenastih, ćilibarskih i mošusnih tonova za sofisticiranu i senzualnu fazu koja se savršeno slaže s pačulijem i mošusom.’ - Anne Flipo




1 MILLION ROYAL PRKOSAN NOVI MIRIS PACO RABANNE

 

Prije 15 godina, Paco Rabanne uhvatio je duh vremena i kreirao novu budućnost lansiranjem 1 Million: neumoljivo odvažnog drvenasto-začinskog mirisa. Ponovno reinterpretiran mnogo puta u godinama koje su uslijedile, svaki od njegovih nasljednika kontekstualizirao je savremenu muževnost, pozivajući muškarce da izraze svoju nestašnu i buntovnu stranu. Ove godine, legenda je reinterpretirana, a granice mirisa još jednom su pomaknute s parfemom 1 Million Royal.

 

Kao priznanje muškoj renesansi, novi 1 Million Royal omogućuje vam da prkosite kodeksima društvenih konvencija i živite prkosno – kao niko drugi osim vas. Pokretan vašim unutrašnjim samopouzdanjem, napravljen od strane Paco Rabanne za vas. 15 godina nakon originalnog mirisa, uzdiže se nova ikona. Uđite u kraljevstvo 1 Million Royal. Vrijeme je da zavladate životom, na svoj način.


1 Million Royal Parfum (50ml)
191.00 KM


 

OPOJNA MJEŠAVINA NAPRAVLJENA DA OSNAŽI VAŠU NAJPRKOSNIJU STRANU

 

Majstorska kompozicija svjetski poznatih Quentina Bischa i Christophera Raynauda, 1 Million Royal napaja se vašim samopouzdanjem i osmišljen je kao katalizator za kreativniju, neograničenu budućnost u kojoj možete živjeti, bez pardona.

 

1 Million Royal je uzbudljiva nova verzija svježeg drvenastog mirisa za muškarca. U gornjim notama, energizirajuća lavanda donosi blistavost i podiže uspjeh na viši nivo. U srcu, blista živahna cedrovina. Konačno, u bazi mirisa, kompleksnost muževnosti otkriva senzualni dodir benzoina, neodoljiv poput vas.

 

Unutar 1 Million Royal nalazi se prevelika doza ulja francuske lavande OrpurTM Lavandin Abrialis oil OrpurTM i ulja muškatne kadulje OrpurTM. Ovaj aromatični duo ulijeva snažnu prirodnost pojačanu ljubičicom i pačulijem kojih prije nije bilo u 1 Million. Začinska nota također je evoluirala od muškatnog oraščića do trija izuzetnog prirodnog crnog papra. Zatim smo ponovno rekreirali 1 Million kultni jantarno-drvenasti potpis s modernijim drvetom i održivim AmbrofixomTM napravljenim od šećerne trske.’ Quentin Bisch & Christopher Raynaud







Podijelite na: