Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine

Uslovi kupovineNARUČIVANJE

Kupac naručuje proizvod ili proizvode putem elektronskog obrasca narudžbe.
Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje narudžbu. Sve cijene izražene su u Konvertibilnim markama, s PDV-om. Roba se naručuje elektronskim oblikom, pritiskom na određeni proizvod te spremanjem istog u korpu. Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac odabere i potvrdi način plaćanja.
Plaza Parfumerija garantuje za kvalitet svojih proizvoda. Bilo koja narudžba ne može premašiti pet jedinica iste reference.
 Svi proizvodi su originalnih robnih marki i odgovaraju specifikacijama navedenenim na web shopu/stranici.    

DOSTAVA


Usluga isporuke robe je besplatna za sve narudžbe preko 100,00 KM. 
Naručeni proizvodi pakiraju se na način da tokom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni. Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti stanje pošiljke te u slučaju oštećenja odmah reklamirati proizvod dostavljaču. Ako kupac ne primi robu, ili obavijest o isporuci, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, kupac ima pravo o tome obavijestiti trgovca kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka. Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio trgovac ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku. Trgovac se obavezuje poslati pošiljku kupcu onoga trenutka kada zaprimi potvrdu kojom se odobrava online transakcija.  


NAČIN PLAĆANJA
·    
   
Plaćanje platnim karticama putem PikPay-a.

Svoju online narudžbu možete platiti koristeći Vašu VISA, EC/MC ,Maestro i Master Card platnu karticu. Potrebno je da izaberete način plaćanja Visa, Master ili Maestro, a onda ćete biti usmjereni na 3D Secure stranu banke, gdje ćete unijeti Vaše podatke i pratiti dalja uputstva. 
PikPay (UniCredit bank)  vam garantuje 100% sigurne transakcije i sigurnost podataka koje pošaljete. Podaci nikad neće biti dostupni trećim licima, a sigurnost Vaše kartice je garantovana najnaprednijom tehnologijom enkripcije zahvaljujući SSL protokolu koji enkriptuje podatke sa 128/256-bitnom enkripcijom.

Plaćanje pouzećem
Kod plaćanja pouzećem, naručenu robu plaćate GOTOVINOM isključivo u konvertibilnim markama  prilikom isporuke. Isporuka robe i plaćanje pouzećem važi cijelu BiH. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na  dostavnoj adresi primatelj je dužan obavjestiti nas o promjeni adrese. Dostavljač će prije svake isporuke telefonski kontaktirati primatelja radi dogovora o preuzimanju robe.