Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Gucci Bloom Intense - Zavodljiv, šik, moderan

Share

Gucci Bloom Intense - Zavodljiv, šik, moderan

Gucci Bloom cvijetna bašta iz snova prvi puta se pojavila s originalnim Gucci Bloom Eau de Parfum, koji je sa sobom donio novu viziju ženstvenosti i nemilosrdne autentičnosti. Kreiran od strane majstora parfimera Alberta Morillasa, duboko zavodljivi cvjetni miris sada miriše apsolutno božanstveno, s ekstraktima pupoljaka jasmina i tuberose te Lady of the Night u novoj verziji Eau de Parfum Intense.

Eau de Parfum prirodno širi svoj puni očaravajući izraz, cvjetajući poput osobe koja ga nosi. Noćna čarolija za buđenje magije skrivene u vama. Novi Gucci miris pretočio je u bočicu svu snagu kreativnosti, otkrivajući dosad najzanosnije ekstrakte iz Gucci Bloom vrta. Inspirativna kreacija pojačava Gucci Bloom mješavinu bijelih cvjetova s dodatnom senzualnošću, što ga čini idealnim parfemom za svaku priliku.



Bloom Eau De Parfum Intense (30ml)
182.00 KM



Blistava top nota cvijeta naranče otvara čaroliju dok se njegovo cvjetno srce od jasmina sambaca i tuberose razvija s Lady of the Night cvijetom koji cvjeta noću. U bazi mirisa su esencije pačulija i akorda kristalne mahovine, a cijeli koncept novog Gucci mirisa duboko odjekuje senzualnošću koja će zasigurno privući mnoštvo komplimenata. Prepoznatljiva četvrtasta bočica ukrašena je crvenim Toile de Jouy Herbarium Gucci printom koji zrači kreativnom snagom i odvažnom svjetlinom.



Podijelite na: