Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Nove limitirane kolekcije brenda L'Occitane koje će uljepšati vaše ljeto

Share

Nove limitirane kolekcije brenda L'Occitane koje će uljepšati vaše ljeto

U svijetu mirisa i njege kože postoji brend koji već dugi niz godina osvaja srca svojih vjernih obožavalaca svojim neodoljivim mirisima i prirodnim formulama - L'Occitane.

Verbena je biljka poznata po svome specifičnom mirisu limuna koji otpušta nakon dodira. Osim agruma, ispušta i svježe, zelene i drvenaste note koje osjetila bude svojim energizirajućim i poletnim aromama. U prošlosti, verbena se mogla pronaći na svakoj provansalskoj tržnici, a njegova svježina bila je posebno dobrodošla za vrijeme ljetnih vrućina.

 

Upravo je verbena jedna od ključnih L'Occitaneovih sastojaka koji su svojim mirisom postali prepoznatljivi predstavnici ovog luksuznog brenda s juga Francuske. Zato mu L'Occitane pridaje mnogo pažnje, a njegovi proizvođači, „brižni čuvari“, uzgajaju biljke 100 % ekološki: ne koriste pesticide ni gnojiva, čak ni one koji su dozvoljeni regulacijama organske agrikulture, polja održavaju malima, a svake godine verbenu ponovno sade i korov uklanjaju ručno. Nakon što briga i nježnost prema verbeni urode plodom, beru i suše lišće te se posvećuju procesu parne destilacije koja donosi cvjetnu vodicu i eterično ulje. Da li ste znali? Za 1 litru cvjetne vodice potrebno je 1000 listova!

 

Nove kolekcije – Limitirane kolekcija Verbena i Citrus Verbena

 

L’OCCITANE je 1981. godine kreirao svoju prvu kolekciju s verbenom i tako postavio temelje za njegov ikonični status. Svjež i iskričav miris savršen je za ljeto, zato je verbena najbolji način za proslavu ljeta i omiljena kolekcija među L’OCCITANEOVIM kupcima. Epiteti koji krase ove ljetne kolekcije su: limunasto, iskričavo, osvježavajuće, voćno, sunčano…

 



Kolekcija Verbena

 


 

Kada pomislimo na L'Occitane, prva asocijacija je često miris svježine koji nam pruža kolekcija Verbena. Ova klasika brenda odlikuje se svojim energičnim citrusnim notama. Inspirisan prirodnim bogatstvima Provanse, ovaj mirisni dragulj je formulisan sa organskim verbena esencijalnim uljem, obogaćen prirodnim sastojcima koji će hidrirati i osvježiti vašu kožu. Kolekcija Verbena nudi sve što vam je potrebno za potpuno osvježenje tokom vrelih ljetnjih dana – mirisnu toaletnu vodu koja će vas obaviti svojom svježinom, ledeni gel za tuširanje koji će vas rashladiti za vrijeme ljetnih vrućina i gel-kremu za tijelo koje će vašu kožu učiniti neodoljivo mekom i nahranjenom.

 

()
KM
Verbena Eau De Toilette Limited Edition (100ml)
113.00 KM
Verbena Icy Body Shower Gel (250ml)
32.00 KM

 

SAVJET: Za intenzivniji svježi efekt, čuvajte gel-kremu za tijelo u frižideru.

 

 

Kolekcija Citrus Verbena

 


 

U želji da nam pruže dodatni osvježavajući doživljaj, L'Occitane nam predstavlja kolekciju Citrus Verbena - novu interpretaciju klasične kolekcije Verbena. Ova kolekcija spaja svježinu verbene sa svjetlošću i vitalnošću citrusa, stvarajući mirisni doživljaj koji će vas očarati. Mirisna voda, piling gel za tuširanje i hidratantna maglica za tijelo iz kolekcije Citrus Verbena pružiće vašoj koži ne samo hidrataciju i njegu, već će je i intenzivno osvježiti tokom ljetnjih mjeseci.

 

Citrus Verbena Eau De Toilette Limited Edition (100ml)
118.00 KM
Citrus Verbena Daily Shower Srcub (200ml)
40.00 KM
Citrus Verbena Hydrating Spray (150ml)
57.00 KM

 

Limitirane kolkecije Verbena i Citrus Verbena su dostupne u L'Occitane trgovinama u ARIA centru u Sarajevu i Delta Planetu u Banja Luci. L'Occitane kutak potražite u sklopu Plaza parfumerije u Sarajevu u Mercator centru Ložionička i Plaza parfumerije u Tuzli u Mercator centru.







Podijelite na: