Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Versace Bright Crystal: Miris koji svi obožavaju

Share

Versace Bright Crystal: Miris koji svi obožavaju

Versace Bright Crystal učinit će da se osjećate elegantno i sofisticirano i ostavitit će trajan dojam na svakoga ko ga pomiriše na vama.

Versace Bright Crystal je živahni, svježi miris inspirisan omiljenim buketom cvijeća Donatelle Versace: božurom, magnolijom i lotosovim cvijetom. Ove uzbudljive cvjetne note srca čine bit zadivljujuće formule parfema Bright Crystal.

 

Božur daje senzualnu izjavu svojom puderastom aromom i besprijekorno se stapa s nježnim, voćnim aromama lotosovog cvijeta. Vodena svojstva lotosovog cvijeta nadopunjuju jedinstvenu citrusnu svježinu magnolije, dajući pjenušavu kvalitetu cvjetnom buketu.

 

Prvi dojmovi su važni, a prije nego što se upečatljive note srca razviju na vašoj koži, Bright Crystal otkriva gornje note yuzua, leda i nara. Ove jarke gornje note karakteriziraju "svijetlo" u nazivu mirisa. Vesele note uključuju pjenušavi yuzu, citrusno voće iz istočne Azije, i osvježavajući ledeni akord koji daje mirisu svjež, leden osjećaj.

 


 

U bazi, primamljivi i senzualni mošus uparen je s acajou drvetom i jantarom, dodajući sloj topline koji savršeno obavija cvjetno srce i živahne gornje note. Parfem Versace Bright Crystal postiže savršenu ravnotežu između cvjetnog, voćnog i mošusa.

 



Stvaranje prave hemije s Versace Bright Crystal parfemom

 

Svježa, nježna aroma Versace Bright Crystal nevjerojatno miriše gotovo na svakome, a univerzalna privlačnost mirisa igra nepobitnu ulogu u njegovom uspjehu. Sofisticirana formula prekrasno se stapa s nizom različitih ulja za kožu rezultirajući alkemijom zamamnih aroma.

 

Dok nosite Bright Crystal na svojoj koži, parfem se razvija u primamljivu aromu: cvjetne mošusne note zadržavaju se na koži i zadržavaju vaš interes bez previše složenosti. Miris se zasniva na zamamnim notama božura i vodenastog lotosovog cvijeta, dok primamljive bazne note drveta i mošusa ostaju s vama tokom dana.

 

Bright Crystal je toaletna voda, a mirisni trag je umjeren, nikada nije težak i nadmoćan, što ga čini idealnim za korištenje u uredu i u posebnim prilikama.

 

Parfem Versace Bright Crystal izvrstan je za sve vremenske prilike, ali živahne note posebno dobro djeluju u proljeće i ljeto. Prilagodljivost Bright Crystala pridonosi njegovom univerzalnom šarmu i trajnoj privlačnosti.

 





Versace Bright Crystal: personificiranje ženskog samopouzdanja

 

Kako bi oživjela ovaj jedinstveni miris, Donatella Versace angažirala je majstora parfimera Alberta Morillasa. Za Morillas, parfem predstavlja svijet strasti, zadovoljstva i emocija koje pružaju bijeg. Vjeruje da se parfem poziva na naše najjače instinkte i emocije. Ogromni uspjeh Bright Crystala dokaz je ovog uvjerenja.

 

Miris svojim ženstvenim aromama simbolizira kvalitete kojima se Donatella Versace najviše divi kod žena: snagu, samopouzdanje i šarm. Univerzalno obožavani miris oduševljava osjetila svojim senzualnim i sofisticiranim notama koje tjeraju vaša osjetila da žele više.


Bright Crystal´eau De Toilette (30ml)
134.00 KM
Bright Crystal Absolu Eau De Parfum (30ml)
139.00 KM
Crystal Noir Eau De Toilette (30ml)
134.00 KM


 

Evolucija kolekcije Versace Crystal

 

Stvaranje Bright Crystala bila je prirodna evolucija u asortimanu Versace parfema. Miris je inspiriran Versace Crystal Noir, cvjetnim orijentalnim mirisom lansiranim 2004. godine, koji je kreirao parfimer Antoine Lie. Crystal Noir zaveo je svojim primamljivim notama papra, kardamoma, gardenije i jantara, ali je miris koji je zapanjio bio za neke previše dekadentan. Donatella je željela stvoriti svjetliji i blistaviji miris za žene, te je rođena vizija za Bright Crystal. Bright Crystal lansiran je 2006. i brzo je postao svjetski bestseler!

 

Malo je ko mogao očekivati nevjerojatan i trajan uspjeh Bright Crystala. Željeni miris inspirisao je stvaranje Versace Bright Crystal Absolu, mirisa sa sličnim profilom mirisa, ali s dodatnim intenzitetom. Poklonici Bright Crystal brzo su zavoljeli i Absolu verziju. Ova novija, bogatija verzija ima dodatnu notu maline koja daje dekadentni štih svog prethodnika. Bright Crystal Absolu je još jedno remek djelo parfimera Alberta Morillasa. Vruće ružičasta bočica najavljuje pojačani intenzitet i dugotrajnost parfemske vode koja je dugotrajnija od originalne Bright Crystal toaletne vode.

 

Versace Bright Crystal parfem: Moderni klasik

Jedno nanošenje i biće vam jasno zašto je Versace Bright Crystal parfem jedan od najprodavanijih mirisa na svijetu. Versace Bright Crystal učinit će da se osjećate elegantno i sofisticirano i ostavitit će trajan dojam na svakoga ko ga pomiriše na vama.




Podijelite na: