Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
U Plaza parfumerije je stigao revolucionarni Shiseido Vital Perfection serum koji prkosi gravitaciji

Share

U Plaza parfumerije je stigao revolucionarni Shiseido Vital Perfection serum koji prkosi gravitaciji

Jedan od najpoznatijih svjetskih skincare brendova, japanski Shiseido, predstavio je Vital Perfection Liftdefine Radiance Night Concentrate, revolucionarni noćni serum koji prkosi opuštenosti kože uzrokovanu gravitacijom.



Zaštitno lice ovog seruma je hollywoodska glumica Anne Hathaway koja je svojom prirodnom ljepotom i glatkom kožom izaziva divljenje mnogih žena, a sada znamo i tajnu njezinog mladolikog izgleda.




 

Vital Perfection Liftdefine Radiance Night Concentrate je učinkoviti odgovor za opuštenu kožu. Inspirisan najnovijim znanstvenim dostignućima, ova formula nudi ciljane i precizne odgovore na potrebe za podizanjem, učvršćivanjem i jačanjem sjaja kože kod žena starijih od 40 godina koje žele sačuvati puni potencijal svoje kože kako bi izgledale mladoliko i njegovano.


Vital Perfection Liftdefine Radiance Night Concentrate (40ml)
285.60 KM

 

Poznati po svojim otkrićima, Shiseidov istraživački tim redovito osvaja nagrade na IFSCC kongresu, koji okuplja vodeće istraživače u području kozmetike iz cijelog svijeta. Posljednja inovacija za koju su nagrađeni je dosad neviđena tehnologija snimanja, što omogućava identifikaciju mišića u pružanju potpore koži. 4D koža stvara potpunu rekonstrukciju prave kože lica, a računalo precizno analizira cijelu dinamiku kože. Uspoređujući mladu i zrelu kožu, znanstvenici su došli do otkrića da, kada se mlada koža stisne, ne gubi oblik ravnomjerno, već se odupire opuštenosti okomito. Nasuprot tome, zrela koža ravnomjerno gubi oblik jer se smanjuje njezina otpornost na vertikalno opuštanje.

 

Koristeći ReNeura tehnologiju, koja proizlazi iz neuroznanosti, Vital Perfection Liftdefine Radiance Night Concentrate targetira živčani sustav kože kako bi se ponovo pokrenuo njegov prirodni mehanizam regeneracije i bori se protiv svih znakova starenja.




Podijelite na: