Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Otkrijte Dolce&Gabbana miris za svoj tip ličnosti!

Share

Otkrijte Dolce&Gabbana miris za svoj tip ličnosti!

Ako ste u nedoumici koji Dolce&Gabbana parfem vam najbolje pristaje, prema svom tipu osobnosti pronađite naše prijedloge.

Parfem koji nosite priča priču. Priča vašu priču, ili barem dio vaše priče. Miris je nevidljivi komunikator onoga što ste. Zamislite to kao završni dodatak koji nadopunjuje vašu odjeću ili vaše raspoloženje i prema tome odaberite svoj parfem za dan ili večer. Parfemi su nevjerojatno snažni. Miris, emocija i pamćenje su suštinski povezani. Kada nešto pomirišete, vaš mozak bilježi kako se osjećate, pa kada ponovno osjetite taj miris, vraćate se na vrijeme kada ste prvi put naišli na taj miris. Prema određenim karakteristikama koje posjedujemo i načinu života koji živimo, određeni parfemi ili skupine parfema, pristajat će nam bolje od nekih drugih. 



SAVREMENA ROMANTIČARKA

Ako se identificirate kao autentična i velikodušna žena puna ljubavi prema životu, onda je Dolce&Gabbana Devotion vaš savršen suputnik. Dolce&Gabbana Devotion je prvi gurmanski miris Dolce&Gabbane. S nazivom, koji je evokativan kao i njegova kompozicija, miris je moćan izraz brend DNK-a. Njegove olfaktorne note, zatvorene u dragocjenoj bočici zapečaćenoj od strane Presvetog Srca, transportiraju vaš um u radosnu talijansku atmosferu. Devotion se rađa iz intuicije i iskustva Oliviera Crespa. Renomirani majstor parfumer stručno hvata suštinu Italije u olfaktornoj kreaciji izuzetnih kontrasta, blistavih gornjih nota te senzualnih donjih – gdje se susreće svježina cvjetova naranče i slatkoća madagaskarske vanilije, dok kandirani citrusi daju primamljiv gurmanski štih.


MODERNA KRALJICA

Ako se identificirate kao snažna i odvažna žena puna strasti, onda je Q by Dolce&Gabbana vaš savršen saputnik. Q Eau de Parfum Intense, zadržava gornje note svog izvornog para Q EDP, kojeg karakterizira svježina sicilijanskog limuna, pojačana svjetlinom naranče i žarom latica jasmina. U novom Q Eau de Parfum Intense, trešnja je i dalje zajednička nit, ali se mijenja u slasnu tamnu trešnju s najtoplijim i najdubljim akordima, miješajući se sa još ženstvenijom i opojnijom stranom heliotropa, dajući mirisu materijalnu teksturu. U kontrastu sa svjetlijom bazom originalne parfemske vode Q, senzualna boja jantara naglašava zavodljivu energiju ove nove verzije. Raskoš novog drvenasto-jantarnog mirisa izražena je i kroz skupocjenu staklenu bočicu te parfem, karakteriziran snažnom nijansom koja podsjeća na boju trešnje. U kontinuitetu s Q Eau de Parfum, čep prikazuje kraljevsku krunu u zlatnoj i crvenoj boji dostojnu istinskoj kraljici.



Devotion Eau De Parfum (30ml)
155.00 KM
Q By Dolce & Gabbana Eau De Parfum (30ml)
155.00 KM
Light Blue Woman Eau De Toilette (25ml)
134.00 KM
The One Eau De Parfum (30ml)
163.00 KM



NEPORAVLJIVA HEDONISTICA

Ako se identificirate kao žena koja voli uživati u životu, slobodi i užicima, onda je Dolce&Gabbana Light Blue vaš savršen saputnik. Senzualnost kože okupane suncem, okrepljujući povjetarac Sredozemnog mora, voćni i cvjetni mirisi vegetacije: Dolce&Gabbana Light Blue bilježi suštinu ljetnog dana uljuljkanog blagim valovima koji zapljuskuju očaravajuće litice Caprija. Dolce&Gabbana Light Blue parfem za žene dočarava urođenu ženstvenost mediteranskih žena. Ovaj miris spaja poletnu svježinu citrusnog voća (limun i jabuka) s nježnim cvjetnim bukeom, ustupajući mjesto zavodljivo toplim, drvenastim notama cedra.


VJEČNA KLASIČARKA

Ako se identificirate kao žena koja je senzualna, autentična i voli tradicionalnu ljepotu, onda je Dolce&Gabbana The One vaš savršen saputnik.  Intenzivan, ali nježan, sofisticiran, ali prirodno elegantan: Dolce&Gabbana The One izražava jedinstvene kontraste, baš kao i žena koja ga nosi. Dolce&Gabbana The One miris za žene je elegantan i moderan, spaja note mandarine s ružom i vanilijom, u iznimnom spoju klasičnih i suvremenih karakteristika.





Podijelite na: