Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Novi Versace Eros je stigao u Plaza parfumerije

Share

Novi Versace Eros je stigao u Plaza parfumerije

VERSACE je predstavio Channinga Tatuma kao novo lice svojeg parfema Eros Energy. Parfem je nadahnut romantičnom mediteranskom obalom, a obiluje osvježavajućim citrusnim notama, uključujući limetu, limun, mandarinu, grejp, crvenu naranču, bergamot, hrastovu mahovinu, pačuli i bijeli jantar.

Versace je lansirao Eros Energy Eau de Parfum, najnoviji dodatak legendarnoj liniji mirisa Eros, koji unosi dašak mediteranske svježine i sofisticiranosti. Ovaj citrusno-aromatični miris pravo je osvježenje u kolekciji Eros, namijenjen modernom muškarcu koji cijeni snagu i eleganciju. Već pri prvom susretu, osjetit ćete eksploziju citrusa – Crvena Narandža, Limeta i Sicilijanski Bergamot vode vas na sunčane obale Mediterana. Kako miris sazrijeva, srednje note Roze Bibera i Crne Ribizle donose začinsku i aromatičnu dubinu, dok Pačuli, Mošus i Hrastova Mahovina u donjim notama pružaju bogatu zemljanu toplinu koja savršeno balansira cijeli mirisni profil.




 

Versace je za promociju ovog mirisa odabrao holivudskog glumca CHANNING TATUMA, čija se karizma i energija savršeno uklapaju u identitet Eros kolekcije. U kampanji, Tatum se pojavljuje u moćnoj sceni s lukom i strijelom, simbolizirajući snagu i preciznost, baš kao i sam miris. Dizajn bočice Eros Energy odražava sve što Versace predstavlja – luksuz, stil i prepoznatljivost.




 

Ako tražite novi potpisni miris koji će vas pratiti kroz sve prilike, Eros Energy je pravi izbor. Dostupan u svim Plaza parfimerijama i na Plaza web shopu.


Eros Energy Eau De Parfum (50ml)
175.00 KM




Podijelite na: