Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Krema koja prkosi godinama: Nova Shiseido Vital Perfection Advanced krema

Share

Krema koja prkosi godinama: Nova Shiseido Vital Perfection Advanced krema

Vital Perfection je broj 1 SHISEIDO linija, inspirisana vjerovanjem da „Potencijal nema godine“. Kreirana kako bi pomogla ženama starijim od 45 godina da prihvate svoje godine i svoj istinski potencijal, Vital Perfection koristi SHISEIDO-vih 150 godina znanstvene stručnosti za podizanje, učvršćivanje i posvjetljivanje kože. Od svog lansiranja 2020. godine, linija Vital Perfection ostala je na vrhu anti-aging proizvoda za njege kože, stalno se razvijajući kako bi uključila najnovija pionirska otkrića SHISEIDO-a u znanosti o koži.

SHISEIDO predstavlja novu Vital Perfection Uplifting and Firming Advanced Cream, obogaćenu patentiranom tehnologijom SafflowerREDTM i ReNeuraREDTM tehnologijom. Formulirana s inovativnim sastojcima, ova nova napredna krema je moćnija i učinkovitija nego ikad prije.

 

Ova najnovija inovacija rezultat je SHISEIDO-vog vrhunskog istraživanja u dva područja stručnosti: neuroznanosti i mikrocirkulacije kože.

 

SHISEIDO’s Lifeblood ResearchTM identificira ulogu vaskularne mreže u koži u očuvanju stanja kože i pojavi znakova starenja. Tokom vremena, mikrocirkulacija opada kako se kvaliteta krvnih žila pogoršava, što dovodi do primjetnog gubitka elastičnosti kože. S ovim istraživanjem, SHISEIDO nastoji podržati vitalni protok kože kako bi održala svoju ljepotu i mladolikost.

 

SHISEIDO neuroznanstvena istraživanja istražuju duboku povezanost između živčanog sustava tijela i kože, otkrivajući da je njihova interakcija ključna za pravilno funkcioniranje i regeneraciju kože.


DVIJE MOĆNE TEHNOLOGIJE: NOVA VITAL PERFECTION ADVANCED CREAM

Patentirani SafflowerREDTM - Tajna optimiziranja samoregeneracije kože


SHISEIDO je stvorio patentirani aktivni sastojak, koristeći snagu moćnog japanskog botaničkog ekstrakta, dobivenog iz šafrana. Šafran ima dugu i bogatu historiju u japanskoj kulturi, cijenjen zbog bogate crvene boje svog ekstrakta, koji je simbol snage od davnina.

 

Visokokvalitetni cvjetovi šafrana nalaze se u Mogamiju, u prefekturi Yamagata u Japanu, koja nudi idealne uvjete za rast zbog svoje visoke nadmorske visine i obilne jutarnje magle.

 

Sada SHISEIDO koristi izvanredne moći Mogami šafrana kako bi stvorio SafflowerREDTM – patentirani aktivni sastojak u srcu nove Vital Perfection Uplifting and Firming Advanced Cream.

 

 

SafflowerREDTM ima dvostruku moć:

  • Podržava vitalni protok kože jačajući mrežu koja je ključna za oksigenaciju i prehranu kože.
  • Pomaže povećati sposobnost kože za 2 samoobnovu.

 

3 LUKSUZNE TEKSTURE

Nova Vital Perfection krema nudi se u tri vrhunske teksture koje odgovaraju svakom tipu kože, preferencijama i prilikama.



Vital Perfection Uplifting and Firming Advanced Cream ima laganu teksturu koja se lako upija.

Vital Perfection Uplifting and Firming Advanced Cream Enriched nudi bogatiju teksturu, za kožu koja zahtijeva više njege.

Vital Perfection Overnight Firming Treatment ima bogatu, obavijajuću teksturu, s dodatkom ekstrakta stolisnika za pomoć u obnavljanju oštećenja nastalih tijekom dana dok spavate.



Vital Perfection Uplifting And Firming Advanced Cream Enriched (50ml)
303.00 KM
Vital Perfection Uplifting And Firming Advanced Cream (50ml)
303.00 KM
Vital Perfection Overnight Firming Treatment (50ml)
330.00 KM




Podijelite na: