Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Dobrodošli u Plaza parfumeriju u shopping centru Delta Planet

Share

Dobrodošli u Plaza parfumeriju u shopping centru Delta Planet

Nakon pothvata u digitalnom svijetu i lansiranja prve autorizirane online parfumerije u Bosni i Hercegovini, Plaza vam predstavlja svoju najnoviju parfumeriju koja je otvorila svoja vrata u Delta Planet shopping centru u Banja Luci

Dizajnirana u identitetu brenda Plaza, s novim tehnološkim rješenjima, te detaljima, ova parfumerija je u sklopu poslovne strategije koja želi afirmirati Plazu kao vodeći lanac parfumerija u Bosni i Hercegovini.U sklopu svečanog otvaranja Delta Planeta u Banja Luci, Plaza je tim povodom napravila svečano rezanje vrpce uz prisustvo uprave kompanije, VIP osoba te uzvanika iz financijskog svijeta.


Plaza parfumerija je otvorila svoja vrata s idejom da postane centralno mjesto za ljubitelje ljepote. Naglasak nije samo na novom prodajnom mjestu, već na usluzi i asortimanu koju Plaza brend nudi svojim kupcima. Zbog toga se Plazin asortiman usavršava i povećava, te prilagođava tržištu. Plazina ponuda uključuje parfeme, proizvode za njegu tijela i make-up, s time da se poseban naglasak stavlja na dva segmenta. Plaza parfumerija je prva na tržištu uspostavila jedinstvenu make-up ponudu u obliku shop-in-shop koncepta gdje će se na jednom mjestu ponuditi vrhunski make-up brendovi u pratnji usluge koja istovremeno predlaže, savjetuje i educira kupce.



 


Također, Plaza uvodi u svoj asortiman niche parfeme, mirise visoke vrijednosti, umjetničkog aspekta i posebne estetike. Uskoro će se u Plazi u Delta Planetu moći pronaći parfemski brendovi koji do sada nisu bili prisutni u tom dijelu Bosne i Hercegovine.

 


Otvorenje Plaze u Delta Planetu je simboličan za Plazu jer pokazuje smjer kojim se Plaza brend želi kretati, a to je široka paleta proizvoda koji u sebi imaju kvalitetu, usluga na koju se stavlja poseban naglasak te naposljetku, niche ponuda koja ne uključuje samo parfeme, već se odnosi na brendove koji imaju visoku razinu kvalitete sastojaka, izrade i pozicije na globalnom tržištu.




Sve nabrojano Plazu čini neodoljivim mjestom jer Plaza puno ulaže u svoj tim i nastoji pratiti svjetske trendove i zbivanja, te naposljetku, to približiti vama, našim kupcima.



Podijelite na: