Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
My Clarins – potiče iz prirode i koža ga voli

Share

My Clarins – potiče iz prirode i koža ga voli

Šta biste dali za rutinu njege kože koja je bogata blagodetima iz prirode, zar ne?

Potrebna vam je takva rutina koja može pratiti vaš dan? Govorimo o periodu od alarma u 7 ujutru, preko ručka sa prijateljima, do noćnih izlazaka i konačnog ZZZ trenutka. My Clarins nudi 9 “zdravih” recepata za kožu, jer joj je potrebna potreban zdrava, uravnotežena “ishrana” kako bi izgledala lijepo i ostala u top formi.

My Clarins ekskluzivni Healthy In & Out kompleks sastoji se od organske kokosove vode koja stavlja hranjive tvari u kožu i ekstrakt alpenrose za ispiranje toksina i zagađivača. Vaš recept VEGAN PRIJATELJ – bez ftalata, parabena i sulfata – za zdravu, blistavu, uravnoteženu kožu do jutra. My Clarins je slobodan od svih životinjskih sastojaka i nije testiran na životinjama.




Kolekcija se sastoji od:

 

My Clarins RE-BOOST krema – dnevna krema za hidrataciju infuzirana sa hranjivim koktelom moringa voća koji održava kožu nježnom i mekom. Ružičasta pjenasta formula je prožeta osvježavajućom mješavinom organskih goji bobica, smokve, sjemenki Acerole, kurkume i shea maslaca – uz dodatne detoksikacijske osobine cvjetne vode – kako bi vaša koža bila zdrava, ugodna i hidrirana tokom dana. 50 ml. Tri verzije kreme: My Clarins RE-BOOST Comforting Hydrating Cream za suhu kožu DS, My Clarins RE-BOOST Refreshing Hydrating Cream za sve tipove kože AST i My Clarins RE-BOOST Mattyfing Hydrating Cream za kombinovanu i masnu kožu COS.

 



My Clarins RE-CHARGE Relaxing Sleep Mask je noćna krema i maska u jednom koja hrani kožu za zdrav izgled i blistav ten. Opuštajuća biljna infuzija radi kao noćna krema ili noćna maska za smirivanje, regeneraciju i punjenje baterija kože dok spavate, da bi ujutru izgledali sjajno. Krem-gel formula, delikatno namirisana sa notama jasmina, hrani kožu rebalansirajućom mješavinom ekstrakta sjemena Huang Qi, smokve i acerole – plus sadrži detoksikaciju cvjetnih voda – za zdravi, ružičasti sjaj tena.



My Clarins RE-FRESH Hydrating Beauty Mist je voćno-cvjetna vodica koja vlaži, pojačava sjaj i oživljava kožu tokom cijelog dana. Lagana formula sadrži zdravi koktel ekstrakta sjemenki smokve i acerole – uz omekšavajuća svojstva vodice Robinia cvijeta. Ova formula bez alkohola je tako nježna, da je možete i raspršiti i preko očiju. 


My Clarins RE-MOVE Micellar Cleansing Milk je micelarno mlijeko za čišćenje lica za čistu, nježnu kožu. Nemasna, ultra lagana formula kombinuje teksturu vode i ugodnost mlijeka. Uklanja šminku, ulje i nečistoće sa lica, očiju i usana blagom snagom čišćenja micelarne tehnologije. Dovoljno blaga za najosjetljiviju kožu. 



 

My Clarins RE-MOVE Purifying Cleansing Gel je svježi cvjetni gel za čišćenje pjene za čistu, čistu, uravnoteženu kožu. Pretvara se u svilenu pjenu sa vodom i uklanja šminku, nečistoće i višak masnoće na licu. Poštuje prirodnu ravnotežu vlažnosti kože i štiti je od efekata sušenja uzrokovano tvrdom vodom. Prozirna, matirana plava formula sadrži osvježavajući koktel Moringa ekstrakta koji se bori protiv zagađenja, pročišćavajući ekstrakt meadowsweet-a i omekšavajući organsku gorku cvijetnu narandžinu vodu – za kožu koja je blistava, glatka, bez sjaja i rafinirana. 


My Clarins PORE-LESS Blur and Matte Stick je blijedo ružičasti stik koji apsorbuje ulje – sa ekstraktom organskog stabla plodova jagode – koji zamagljuje pore i umanjuje sjaj za vidljivo glatku, mat površinu kože. Sa miris bombona, klizi preko kože za laku, ciljanu korekciju tokom cijelog dana. 


My Clarins CLEAR-OUT Targets Imperfections je ciljani tretmanski gel koji vidno isušuje bobuljice i umiruje iritacije sa rezultatima na licu mjesta. Nemasna, moćna formula sadrži osvježavajući koktel čišćenja ekstrakta meadowsweet-a, salicilnu kiselinu i umirujući ekstrakt Purslane, koji klizi po koži sa transparentnim završnim slojem.





Podijelite na: