Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Chanel Les Beiges: Za žene koje žele zdrav i prirodan sjaj kože

Share

Chanel Les Beiges: Za žene koje žele zdrav i prirodan sjaj kože

Inspirirana djelovanjem svježeg zraka na kožu, linija Les Beiges iz Chanela tijekom posljednjih nekoliko sezona uvela je nove instinktivne korake uljepšavanja.

Kreirana je za žene koje traže autentičnost, slobodu i izvornsot, te žele postići zdrav i prirodan sjaj kože. Les Beiges kolekcija „oksigenira“ ten oponašajući sve nijanse gole kože na svježem zraku. Ova paleta boja potaknula je želju za nenametljivom sofisticiranošću. Bezvremenski i prepoznatljiv prirodni zdravi sjaj. S Les Beiges, Lucia Pica, globalna Chanel kreativna direktorica za makeup i boje, nastavlja svoju potragu za ovim prozračnim teksturama.



 

LES BEIGES WATER-FRESH TINT


Chanel po prvi put koristi mikrofluidnu tehnologiju koja daje proizvod svježe, vodenaste i ultrafine teksture za izradu podloge za ten Les Beiges Water – Fresh Tint. U dodiru s kožom njegova želatinska tekstura oslobađa hidrirajuća sredstva: biljni glicerin i ekstrakt tamarinda, koji koži daju visok postotak vode za intenzivan i trenutačan osjećaj svježine.


"Les Beiges Water-Fresf Tint je novi makeup proizvod koji poboljšava prirodnu ljepotu žene. Nosi se kao suptilna i neprimjetna druga koža", objašnjava Lucia Pica.




LES BEIGES WATER-FRESH TINT nanosi se malim ergonomskim kistom – razmazujući ga od sredine lice prema van. Može se nanositi onoliko često koliko je to potrebno za rezultat po želji pojedinca. Može se koristiti samostalno umjesto pudera, uključiti kao baza prije stavljanja nekog drugog proizvoda te koristiti kao gornji sloj za posvjetljivanje istaknutih dijelova lica. Naposljetku, može se koristiti za popravke make-upa tijekom cijelog dana, kad god je to potrebno. Treba istaknuti da je pigment nevidljiv golim okom te se rastapa kada kist dotakne kožu i ostavlja dojam tena prožetog intenzivnom svijetlom svježinom.

LES BEIGES WATER-FRESH TINT dolazi u šest nijansi: svijetlo, srednje svijetlo, srednje, srednje plus, tamnije/duboko svijetlo i tamno/duboko.

 

KOLEKCIONARSKI PUDER LES BEIGES HEALTHY GLOW SHEER POWDER

Sve je počelo s prahom LES BEIGES HEALTHY GLOW SHEER. U pozadini ovog sada kultnog pudera stajala je želja da se ten oslobodi ritma izmjene godišnjih doba, odnosno da se tijekom cijele godine svijetu pokaže lice zdravoga sjaja. Ove se godine LES BEIGES HEALTHY GLOW SHEER POWDER smjestio u novom pakiranju limitiranog izdanja. Formuliran bez SPF-a, puder dolazi u sedam nijansi (N° 10, N° 20, N° 30, N° 40, N° 50, N° 60, N° 70), a smješten je u crno obrubljenu bež kutijicu s imenom “Chanel”.



 

PALETA SJENILA ZA OČI LES BEIGES NATURAL EYESHADOW

Lucia Pica osmislila je novi tip palete sjenila za oči fascinirana elegancijom same kolekcije i lakoćom s kojom se nijanse izražavaju na koži. Svako od devet prirodnih sjenila palete Paleta LES BEIGES NATURAL EYESHADOW posjeduje izražene znakove zdravog sjaja kože na svježem zraku.



 

Prozračno bež, svjetloružičasta bež koja odražava svjetlo, sirovi kakao, gola koža, boja mjesečine, mat kaki, vruća čokolada, mineralna bronca i Siena… Tabela boja Pantone inspirirana je najživopisnijim površinama zemlje, a svaka od devet boja kompatibilna je sa svim tonovima kože, od najsvjetlijih do najtamnijih.

 

„Željela sam paletu koja osigurava intuitivno i jasno nanošenje make-upa, ističe Lucia Pica. Nema potrebe za promišljanjem. Jednostavno boji prepustite da vodi vašu ruku i zabavljajte se. Volim koristiti bež boju slonovače kao highlighter. Ona hvata svjetlo,“ ističe Lucia Pica.

 

LES BEIGES HEALTHY GLOW LIP BALM INTENSE

LES BEIGES HEALTHY GLOW BALM Intense trenutačno poljepšava izgled usana dodajući im smjelu crvenu „cigla“ boju inspiriranu ljepotom zemljanih igrališta. Ova iznenađujuća nijansa stvorena je tako da prirodno odgovara svim tonovima kože. Njezina kremasta, topiva tekstura koja se sastoji od derivata vitamina E i moringa maslaca, hrani, štiti i obavija usne predivnom ugodnošću. Na usnama, boja izgleda svijetlo i prozirno. LES BEIGES HEALTHY GLOW LIP BALM Intense se može nanositi samostalno ili u kombinaciji s jednim od CHANEL ruževa za usne.

 



Linija Les Beiges proizvoda učinila je prirodnost stilom po sebi, a eleganciju samoj po sebi razumljivom istinom. U 2019. godini, boja zrači na usnama s Les Beiges Healthy Glow Lip Balm za pojačavanje prirodnog zdravog sjaja, dok su oči naglašene živopisnim daškom koristeći Les Beiges Natural Eyeshadow Palette. Što se tiče legendarnog Les Beiges Healthy Glow Sheer Powder, on otkriva svoj prepoznatljiv potpis što ga čin još poželjnijim.

 



Podijelite na: