1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Estee Lauder Nutritious Micro - Algae:  Tri koraka do idealne njege kože tokom ljeta

Share

Estee Lauder Nutritious Micro - Algae: Tri koraka do idealne njege kože tokom ljeta

Proizvodi iz Micro-Algae linije namijenjeni su masnoj i problematičnoj koži, te je pročišćavaju i uravotežuju njen prirodni balans. Proizvodi su formulirani od tri sorte algi – spiruline, hlorele i šećerne alge što objašnjava i sam naziv linije.
Sam sastav je nježan i ugodan za kožu, te pomaže pri čišćenju i pročišćavanju same kože smanjujući višak sebuma koji se luči kao posljedica mnogobrojnih negativnih, spoljašnjih faktora. Formule također ne začepljavaju pore, te dopuštaju koži da slobodno diše, ujednačava tonus i čini je mekom i podatnom.NUTRITIOUS MICRO-ALGAE PORE PURIFYING CLEANSING JELLY

Ova osvježavajuća gelasta struktura proizvoda za čišćenje lica, pri nanošenju se lagano pretvara u pjenu. Infuzija je sastojaka mikroalgi i lako se umasira u kožu, hvatajući sve nečistoće dok se formula pretvara u laganu, svilenkastu pjenu. Dubinski pročišćava pore, uklanja nečistoće, a pri tom dopušta koži da diše, jer je formula nekomodogena. Kontroliše izlučivanje sebuma, te daje koži prirodni sjaj. Također, ujednačava ten, te vraća odmorni, zdravi izgled.

Sastojci pomažu da probudite prirodnu ljepute vaše kože snagom mikroalgi, za koje se zna da su bogat izvor vitamina, minerala i hranjivih sastojaka uključujući alge – spiruline, hlorele i šećerne alge. Istoimene alge pomažu pri detoksikaciji i bore se protiv umornog, sivog tona kože.
NUTRITIOUS MICRO-ALGAE PORE MINIMIZING SHAKE TONIC

Dvofazni, osvježavajući tonik - mješavina gline i tonika koji obnavlja kožu i održava njenu prirodnu ravnotežu. Formuliran of hranjive mješavine hlorele, spiruline i šećerne alge, ovaj osvježavajući tonik pročišćava pore, smanjuje sjaj kože, aktivira snažnu detoksikaciju i rješava problematiku lica nastalu uslijed negativnih utjecaja slobodnih radikala. Pruža koži infuziju minerala, vitamina i bogatih hranjivih tvari za blistav, ravnomjeran ten.

NUTRITIOUS MICRO-ALGAE PORE MINIMIZING HYDRA LOTION

Tečni losion na bazi vode koji djeluje u cilju osvježene i blistave kože, bez sjaja. Pruža koži cjelodnevnu hidrataciju i kontroliše uvećano lučenje sebuma iz kože. Formula je kombinacija tri vrste algi – spiruline, hlorele i šećerne alge, čiji sastojci bude prirodni zdravi sjaj kože eliminirajući višak sebuma. Aktivno se bori protiv sivog, umornog tona kože, te time promoviše zdravi, blistavi izgled bez da začepljuje pore. Dopušta koži da diše i čini je njegovanom, nježnom i blistavom.

Podijelite na: