Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
NOVI Gabrielle CHANEL Essence

Share

NOVI Gabrielle CHANEL Essence

GABRIELLE CHANEL Eau de Parfum dobija NOVU intezivniju verziju




Odvažan, neovisan lik Gabrielle Chanel odredio je njenu sudbinu i promijenio tok historije. 2 CHANEL je 2017. godine stvorio miris u njenu čast, odraz njenog izvanrednog, odlučnog i strasnog duha- GABRIELLE CHANEL. Od mirisa do bočicu po prvi u istoriji CHANEL, izbora imena, odaje počast ženi kakva je bila pre nego što je postala Coco Chanel.

 

Ova kreacija je izraz Gabrijelle u blistavoj svjetlosti njene ličnosti. Ta ilustrira oslobođenu ženu koja je revolucionarno promijenila eru sa svojim vizionarskim zauzimanjem svijeta mode i ljepote. Vođena unutrašnjom snagom, bila je avangardni izumitelj koji je promenio pravila, prekršio konvenciju i učinio da se glas čuje. Ovaj miris njezina je aura. Ona personificira slobodu da bude jedinstvena, da zaista bude ona.

 



GABRIELLE CHANEL Eau de Parfum dobija novu intezivniju verziju, stoga osmišljen je novi GABRIELLE CHANEL ESSENCE. Sličan,ali za razliku od predhodnje, ova nova olfaktivna  varijacija pokazuje živopisniju i bogatiju stranu.

 

Inspiriran samom esencijom Gabriellog zračenja, miris blista intenzitetom, pozivajući sve žene da otkriju svoje istinsko ja, da slijede svoje instinkte iskazujući svoju slobodu i slušajuči svoj um.




Podijelite na: