Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
NOVI LANCÔME ADVANCED GÉNIFIQUE

Share

NOVI LANCÔME ADVANCED GÉNIFIQUE

NOVA FORMULA KOJA UKLJUČUJE ZNANOST O MIKROBIOMU



Otkad je prvi put predstavljen 2009. g., Lancôme Advanced Génifique predvodi u tehnološki naprednim inovacijama i novim znanstvenim dostignućima kako bi pružao posve jedinstvenu njegu kože. Milijuni žena diljem svijeta posegnule su za proizvodima Génifique zbog njegove inovativne formule, koja je rezultat više od 197 ispitivanja formulacija oko 4000 žena. Poznat je po svojoj učinkovitosti i sposobnosti aktivacije 10 znakova mlade kože, osvojio je više od 170 nagrada i 10.000 recenzija s 5 zvjezdica, a 97 % žena koje ga upotrebljavaju preporučile bi ga drugima. Stoga ne čudi da je 25 milijuna bočica prodano diljem svijeta i da se jedan serum proda svakih šest sekundi.

 

Desetljeće kasnije, u godini kada obilježava 10. godišnjicu postojanja, njegova zadivljujuća priča dobiva nastavak – novu viziju biologije kože i novu paradigmu za ljepšu kožu. Kao vrhunac 15 godina istraživanja mikrobioma kože, ta vizija počiva na novom serumu Advanced Génifique. On podiže ljestvicu globalne industrije njege kože, djeluje na mikrobiom i pruža vrhunske, dokazane iznimne rezultate.

 

Jednako kao i originalni serum, koji je prkosio vremenu i postao prava ikona ljepote prošloga desetljeća, nova i poboljšana verzija seruma također daje naslutiti da će postati bezvremenska te da će je voljeti žene posvuda u svijetu.



 

Otkrijte unutarnju snagu svoje kože uz novi serum Advanced Génifique koji, obogaćen sa 7 prebiotičkih i probiotičkih frakcija, djeluje na mikrobiom kože. Sada se koža brže oporavlja, djeluje snažnije i izgleda vidno mlađe.

 

 

„Znamo da je znanost o mikrobiomu obećavajuće novo područje istraživanja koje pruža bezbroj mogućnosti u pogledu općeg zdravlja i njege kože. Zbog toga s ponosom predstavljamo novi Advanced Génifique, koji se temelji na znanosti o mikrobiomu i istraživanjima koja su proveli naši timovi u suradnji s vodećim svjetskim znanstvenim stručnjacima.”



 

-       Françoise Lehmann, predsjednica globalnog brenda Lancôme International



MIKROBIOM NOVA BIOLOŠKA PARADIGMA

 

Mikrobiom je fascinantno novo područje istraživanja. Tek započinjemo s razumijevanjem njegova punog potencijala u razotkrivanju tajne zdravlja i ljepote.

 


Naša je pretpostavka da će se razumijevanjem mikrobioma kože potpuno promijeniti budućnost kozmetičkih proizvoda. Prije više od 15 godina započela su naša inovativna istraživanja u kojima smo ispitivali poveznicu između mikrobioma i zdravlja i stanja kože.

 



U tom je istraživanju sudjelovao tim od 50 stručnjaka, od fizičara i kliničkih djelatnika do dermatologa i računalnih stručnjaka, u različitim globalnim centrima. U suradnji sa svojim vodećim stručnjacima sklopili smo više od 23 partnerstva u području znanosti diljem svijeta.

 

U sklopu 57 kliničkih ispitivanja koja smo proveli analizirano je oko 10.000 uzoraka mikrobioma kože te je prikupljeno oko milijun stavki neobrađenih podataka. Naše je istraživanje mikrobioma kože toliko značajno da je na temelju njega izrađeno 18 znanstvenih radova te se ono ističe kao izuzetno dostignuće u globalnoj industriji njege kože.


SNAŽNIJA I POMLAĐENA KOŽA

 



Advanced Génifique ispitan je na oko 4000 žena u sklopu 43 ispitivanja koja su provedena na 4 kontinenta. Pogodan je za sve tipove kože, čak i osjetljivu.

 Klinički dokazano pruža izvanredne rezultate u pogledu znakova starenja kože, a njegova nova formula djeluje na mikrobiom kože i podržava brži aktivni oporavak. Koža je snažnija i izgleda vidno mlađe.





Podijelite na: