Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Inovativne maske za lice za svaki tip kože

Share

Inovativne maske za lice za svaki tip kože

Glamglow® maske za lice

U nastavku pročitajte zašto baš ovaj moćan i inovativan brend, koji je patentirao TEAOXI tehnologiju pri spravljanju maski, koriste najpoznatije ličnosti Holywooda, te odaberite masku koja najviše odgovara Vama i Vašoj koži.

Zabavite se uz Glamglow i unesite dašak Holiwooda u Vaš život.



GLAMGLOW FLASHMUD™ BRIGHTENING TREATMENT


Predstavlja višenamjenski tretman koji pomaže posvijetliti i vratiti svjež ton kože.    

Moćan i inovativan višenamjenski kompleks koji pomaže posvijetliti, vratiti blistavost i mladenački ton kože s trenutnim rezultatima. Ovaj tretman predstavlja idealno rješenje za kožu sklonu hiperpigmentaciji, te trenutno i tijekom vremena posvjetljuje tamne fleke i ujednačije cjelokupan ton kože.

FLASHMUD™ koristi slijedeće sastojke i tehnologije:

WHITEENERGY™: je sjajan spoj moćnih prirodnih aktivnih sastojaka za stvaranje snažnije i svijetlije  kože.FLASHLUCENT™: spoj sastojaka koji vrše eksfolijaciju koja pomaže drugim sastojcima da prodru dublje u kožu za blistaviji i mlađi izgled kože.

REFLECTRUM®: spoj sastojaka s dijamantnim PL česticama koje povećavaju refleksiju na površini kože kako bi trenutno izgledala atraktivnije i blistavije.

TEAOXI® White Birch Leaf: listovi bijele breze uspješno ujednačuje ton kože.    

Način korištenja:

Kružnim pokretima nanijeti na suho i čisto lice. Na taj način koža se priprema za eksfolijaciju i bolje upijanje sastojaka iz maske. Ostaviti da djeluje najmanje 20 minuta. Dok se sastojci upijaju, maska postaje lagano transparentna. Isprati s vodom. Na početku korištenja koristiti 3 dana za redom, a kasnije 2-3 puta tjedno. Izbjegavati područje oko očiju. Sedam dana dana nakon tretmana, obavezno koristiti zaštitni faktor kako bi zaštitili i zadržali rezultate.


GLAMGLOW GRAVITYMUD™ FIRMING TREATMENT


Predstavlja inovativan i intenzivan tretman za učvršćivanje kože.

GRAVITYMUD™ FIRMING TREATMENT peel off maska za lice pruža  trenutno učvršćivanje i zatezanje kože koju s pravom zovemo „da ne potječe s ovog svijeta“. 

Inovativna formula mijenja boju iz bijele u sexy srebrnu, predstavlja izvrstan tretman za učvršćivanje, podizanje i vraćanje tonusa kože lica, vrata i dekoltea. Vraća koži lica svjež izgled dok je ciljani sastojci zatežu i podmlađuju. Nakon odljepljivanja maske upoznajte čvršću, super seksi kožu koja blista!

GRAVITYMUD™ ima nevjerojatnu snagu promijeniti vašu kožu zahvaljujući slijedećim tehnologijama:

VIZITIGHT - trenutno čvršća koža: mreža sastojaka sačinjena od morske alge + plazma + BioDefine polimera trenutno daje osjećaj čvršće kože. 

Sakupljač  energije LUNARLIFT – sojin isoflavon i ekstrakt crvene alge učvršćuju i vraćaju tonus.
COSMIPLEXION - Islandska mahovina, hijaluronska kiselina i glina bogata mineralima vraćaju elastičnost i mlađi izgled kože. 

TEAOXI® tehnologija  -uz pomoć listova bijelog sljeza i sladića pomažu koži da izgleda i osjeća se čvršće.     

Način korištenja:

Nanijeti deblji, ali ravnomjeran sloj na čisto lice uz pomoć pripadajućeg kista, izbjegavati područje oko očiju, obrve i rub vlasišta. Ostaviti da djeluje 20-30 minuta. Tijekom sušenja maska mijenja boju iz bijele u srebrnu. Kad se u potpunosti osuši, nježno odlijepiti masku s lica. Isprati toplom vodom. Za najbolje rezultate ne ispirati masku, kako bi sastojci ostali na koži.


GLAMGLOW SUPERMUD™ CLEARING TREATMENT 



Predstavlja najučinkovitiji i znanstveno unaprijeđen tretman za čišćenje problematične kože.   

GLAMGLOW najučinkovitiji  i znanstveno unaprijeđen tretman za čišćenje problematične i masne te kože sklone proširenim porama.

SUPERMUD™ je klinički razvijena formula koja pomaže u borbi protiv akni, smanjuje diskoloraciju, pojavu crnih i bijelih mitesera te urastanja dlačica. Vidljivo uklanja nečistoće uz pomoć 6 vrsti kiselina te pomaže posvijetliti i omekšati kožu. Uz pomoć aktivnih čestica ugljena dubinski čisti pore, a koža ostaje zaglađena i zdravog izgleda.

SUPERMUD™ ima nevjerojatnu snagu promijeniti vašu kožu zahvaljujući slijedećim tehnologijama:

ACNECIDIC-6 - trenutno odčepljuje pore, smanjuje hiperpigmentaciju (nastalu nakon akni) i čisti kožu od akni.

PORE MATRIX – aktivne čestice ugljena privlače i upijaju toksine iz kože.

K17 – CLAY – privlači i hvata višak sebuma.

TEAOXI® BOTANICAL tehnologija sadrži listove eukaliptusa koji otpušta izuzetno bitne flavonoide za protubakterijsko djelovanje i brzu regeneraciju kože.

Način korištenja:

Nanijeti TANKI sloj na čistu kožu. Ostaviti da djeluje 5-20 minuta dok se ne osuši. Isprati vodom. Može se koristiti za cijelo područje lica (1-3 puta tjedno) ili direktno na problematično područje. Nije namijenjeno za vrlo osjetljivu kožu. Izbjegavati područje oko očiju. Tjedan dana nakon tretmana obavezno koristiti zaštitni faktor .


GLAMGLOW THIRSTYMUD™ HYDRATING TREATMENT


Predstavlja naprednu i hidratantnu tehnologiju za trenutnu i intenzivnu hidrataciju. 

Napredna i iznimno hidratantna tehnologija za trenutnu i intenzivnu hidrataciju. Idealno za suhu kožu, siv ton kože i neujednačenu teksturu kože.

THIRSTYMUD™ koristi najnovije, napredne i moćne hidratantne sastojke i tehnologije. Hidratizira, obnavlja i smiruje kožu. Dewdration™ povećava i zaključava vlažnost u koži za blistav i mladenački izgled kože.  HydraPack™tehnologija trenutno kožu čini svilenom i mekom na dodir. GreenEnergy™ zaglađuje i vraća energiju za zdrav izgled kože.

THIRSTYMUD™ koristi slijedeće tehnologije:

DEWDRATION™: Spoj hijaluronske i citric kiseline za duboku hidrataciju; povećava i zaključava vodu u koži za blistav i mladenački izgled kože. 

HYDRAPACK™: Spoj aktivnih hidratantnih šećera i kiselina iz jabuke, zob koja umiruje i smiruje kožu te hidratantna glina pomaže privući i zadržati vlagu u koži.

GREENENERGY™: Spoj sastojaka koji sadrži neobrađeni med i korijen đumbira za blistavost i detoksikaciju kože dok kokos trenutno popravlja stanje kože. 

TEAOXI® Olive Leaf tehnologija: pruža prirodan način hidratacije uz pomoć linoleic kiseline dobivene iz lista masline.


Način korištenja:

Nanijeti ujednačen sloj na čistu i suhu kožu 2-3 puta na tjedan (lice, vrat i dekolte). Ukoliko je koristite tokom dana, ostavite da djeluje 20 min, a višak uklonite ili umasirajte u lice. Tokom noći ostavite na licu  za intenzivno i dubinsko djelovanje.


GLAMGLOW YOUTHMUD GLOW STIMULATING TREATMENT™


Predstavlja 10-minutni profesionalni tretman za stvaranje besprijekorne kože spremne za fotografiranje. Postanite zvijezda za samo 10 minuta. 

10-minutni profesionalni tretman za stvaranje besprijekorne kože spremne za fotografiranje.
Omiljen proizvod u Hollywood-u. Namijenjeno muškarcima i ženama.

YOUTHMUD™ je idealno rješenje za trenutno zaglađivanje finih linija i bora, vraćanje blistavosti sivoj i umornoj kože te ujednačuje teksturu kože. Uz pomoć prirodnog kolagena nježno vrši površinsku eksfolijaciju. Koža je zaglađena, svježeg i mladenačkog izgleda. Sužava pore, popravlja teksturu kože, upija nečistoće bez da uklanja prirodnu masnoću kože.

YOUTHMUD™ koristi slijedeće sastojke i tehnologije:

FRENCH SEA CLAY: morska glina s francuskih obla upija nečistoće i toksine bez da uklanjanja esencijalna prirodna ulja kože. Smanjuje veličinu pora.

VOLCANIC PUMICE ROCK: vulkanska plava stijena vrši površinsku eksfolijaciju za uklanjanje odumrlih stanica kože, zaglađuje linije i bore i omekšava teksturu kože. 

TEAOXI® Green Tea: u blato su dodani listovi zelenog čaja koji su bogati super antioksidantima za zaštitu kože:

    Super moćan skvalen - zadužen za održavanje snažne i zdrave hidratantne barijere kože.

    EGCG super antioksidant

    Polifenol - vrsta antioksidanta za zaštitu kože od vanjskih štetnih utjecaja; usporavanje procesa starenja kože.

 

Način korištenja:

Nanijeti tanki sloj na čistu i suhu kožu. Tijekom 10 minuta ili manje, očekujte osjećaj peckanja i zatezanja kože. Kružnim pokretima uklonite masku s vodom za dodatnu prednost eksfolijacije. Koristiti 2 puta na tjedan ili prema potrebi. Izbjegavati područje oko očiju. Nije namijenjeno za vrlo osjetljivu kožu.    

Flashmud Brightening Treatment (50g)
107.00 KM
Gavitymud Firming Treatment (40g)
102.00 KM
Supermud Clearing Treatment (50g)
107.00 KM
Thirstymud Hydrating Treatment (50g)
107.00 KM


    




Podijelite na: