Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
PERFEKCIJA IZ KUĆE ESTEE LAUDER

Share

PERFEKCIJA IZ KUĆE ESTEE LAUDER

Blistavos i ljepota lica dolazi iznutra

„Velike stvari počele su sa vizijom, sa snovima!“ - Ovo su riječi jedne od najslavljenijih dama u historiji, žene koja je prepoznala težnju i potrebu drugih žena – postavila temelje za skincare kakav danas poznajemo. Estee Lauder je svojevremeno osjetila „vapaj“ za vječitom ljepotom, podmlađivanjem, a koje bi se ogledalo prvenstveno na licima – tačnije na koži lica, najviše izloženoj dobrim i lošim uticajima, s vana i iznutra.

Preciznije, kako hranjivom i laganom teksturom skincare proizvoda penetrirati u dublje slojeve kože i pomoći joj da se sama obnovi? Upravo je gospođa Lauder pionirski odgovorila na ovo pitanje, dajući najveći doprinos sa prvim inovativnim serumom ikada napravljenim!

Jasno da, ukoliko želimo popraviti nešto na površini kože - ono što vidimo na našem licu - moramo zaroniti u njene najdublje slojeve i tamo početi sa temeljitim „radovima“. Naime, iz nevidljivih dijelova se pokreće sva energija i ljepota, koju primjećujemo na površini, a upravo u tim dubinskim slojevima najefikasnije djeluju - SERUMI.  Ovu činjenicu itekako znaju dame koje redovno brinu o svojoj koži i koriste proizvode poput revolucionarnog seruma kuće Estee Lauder.

 Njega kože nije nimalo lak zadatak i posebno je teško u moru proizvoda iste ili slične namjene pronaći idealan. Današnja dnevna rutina njege kože lica sastoji se od nekoliko koraka,a zadnjih godina sve je veća potražnja za serumima.Ako neznate šta su oni i kako se koriste na pravom ste mjestu.

Dodavanje seruma u rutinu njege vaše kože lica može vam djelovati komplikovano ali kad jednom odlučite probati serum i pri tome izaberete adekvatan serum koji odgovara vašim potrebama i tipu kože puno brže ćete dostići željene rezultate i teško ćete ga se poslije odreći.

 

 Estee Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II.

Jedan od proizvoda koji obavezno morate probati ima bogatu i dugačku historiju i nalazi se u samom vrhu moćnih saveznika u njezi kože 

()
KM


Serum koji preko 30 godina pomijera granice i postavlja standarde u njezi kože. Sada već kultna “mala smeđa bočica“ lansirana je 1982 .godine pod nazivom Advanced Night Repair Serum i najavio je novu eru u načinu njege i brige o koži.

 

Sve u vezi ovog  proizvoda , formula, tehnologija i tekstura  bilo je revolucionarno i tako je ostalo i do danas. Dobitnik preko 150 nagrada širom svijeta. Snažni, obnavljajući serum za blistavu kožu mladalačkog izgleda, trenutno daje sjaj i intenzivno hidrira. Ovaj serum maksimalno povećava snagu prirodne obnove kože uz ekskluzivnu  ChronoluxCB™ Technologiju koja stapa moć sinkronizacije i moć purifikacije u jednoj formuli i na taj način maksimizira prirodni proces obnavljanja stanica kože. Tome doprinosi i napredna formula antioksidanata sposobna da neutralise i do 90% slobodnih radikala i hijaluronska kiselina koja kao prirodni “magnet za vodu pomaže u zaključavanju vlage.





PREDNOSTI

  • Linije i bore izgledaju značajno smanjeno i manje vidljivo
  • Regeneriše i obnavlja blistavost i sjaj
  • Ne sadrži ulja te neće začepiti pore sto je posebno važno masnoj ali i dehidriranoj koži
  • Više od 75% žena osjetilo je da im koža izgleda više mladoliko nakon samo 4 sedmice korištenja
  • 82% je osjetilo da im je koža glađa, hidrirana i jača
  • 83% je osjetilo da im koža izgleda zdravije, odmornije i punije u samo 4 sedmice korištenja
  • Dermatiloški i oftamološki testirano
  • Za sve tipove kože


TIPS&TRICKS

  • Pomiješajte par kapi seruma sa vašim omiljenim pudrom. Na ovaj način ćete koži osigurati veći nivo hidratacije, blistaviji i zdraviji izgled a puder će bolje prijanjati na lice
  • Nakon nanošenja make up-a utapkajte par kapo seruma na gornji rub jagodica, sljepoočnice, vrh usana, nosa i brade za suptilan, svjež sjaj
  • Pomješajte par kapi seruma sa korektorom za prirodniji izgled i bolje prijanjanje na podlogu
  • Nanesite par kapi seruma čistom četkicom na obrve nakon olovaka za fiksiranje i definiciju ili prije pudera/sjene za oblikovanje i popunjavanje za jači, dugotrajniji efekat
  • Ostatak proizvoda nakon nanošenja na lice i vrat utrljajte u kožu ruku i noktiju. Dodatna njega ovih područja je uvjek dobrodošlo


NAČIN KORIŠTENJA

Koristi se ujutro i/ili uveče na očišćeno lice. Nekoliko kapi seruma zagrijati između vrhova prstiju i nanijeti na cijelo lice i vrat.



Perfectionist Pro Rapid Firm + Lift Treatment - Nova „sila“ na tragu podmlađivanja i u borbi protivgravitacije

Serum za vječno mladoliki izgled, ispravljanje nastale štete, prevenciju negativnih efekata i trenutak čarolije na našem licu.


()
KM


„High-speed“  revolucionarna formula, koju koža lako apsorbuje i koja djeluje u trenutku samog nanošenja je zapremila bočicu sa potpisom - Perfectionist Pro Rapid Firm + Lift Treatment. Nezamjenjiva formulacija koja donosi poboljšanje za sveukupni prirodni, učvršćeni „lifted“ i mladalački izgled.  Učinkoviti i nadahnuti serum, inspirisan profesionalnim tretmanima, a primjenjuje holistički pristup učvršćivanju i podizanju tonusa kože lica, uključujući tri kritične zone - obraze, vilicu i nasolabijalne nabore. Obećava zadovoljstvo kožom,  blistavost, zdrav i hidratiziran izgled.

Ono što čini kožu glatkom i napetom, te joj pomaže u „balansiranju kožnog disanja“ jesu AHA kiseline, koje na površini stvaraju osjećaj gipkosti i efekat nježne blistavosti, a to primjećujemo u prvim danima korištenja ovog seruma, što dokazuju istraživanja:

  • 94% ispitanika je opazilo trenuto zaglađenu kožu
  • 85% poboljšanje u teksturi kože
  • za dvije sedmice do 92% čvršća i nahranjena koža




Serum je snažne koncentracije aktivnih sastojaka, uključujući acetil heksapeptid-8, te lipide, hijaluronsku kiselinu, filagrin (epidermalni protein) i glukozamin. Prilagođenog dizajna peptida za obnovu, pomaže koži da pojača svoj prirodni kolagen i elastin, te ojača vitalnu mrežu „podrške“ u najdubljim slojevima, kako bi za 4 sedmice imali vidno čvršće konture lica i zaboravili na opuštenu kožu. Ovakvim djelovanjem nestaju sve brige oko umornog izgleda, jer će zone lica i obraza, pa čak i „tvrdoglave smijalice“ oko nosa i usana biti manje izražene, ostale linije i bore dramatično smanjene, a najbolje od svega je što cjelokupni proces dolazi iznutra, daje “trajnu otpornost“ kože, a od nas uzima 20-30 sekundi dnevno.

 

Poentirati ćemo na kraju genijalnom premisom gospođe Lauder, uz koju je i napravila prve korake u skincare svijetu: Svaka žena može biti lijepa!


Pore Minimizing Skin Refinisher

Serum koji obećava – kako trenutne, tako i dugoročne rezultate – ujednačen ten i zaglađen izgled kože odmah nakon nanošenja, a poslje nekoliko semica, manje i čistije pore, te koža se manje masti u T-zoni.


()
KM



Elegantna, praktična i higijenska ambalaža s pumpicom za lako doziranje proizvoda. Svaki potisak nudi snažnu mješavinu sastojaka koju daju vidljive rezultate.


Prvo što ćete primjetiti, prekrasan miris – citrusan, nježan, svjež. Zatim, hijaluronska kiselina, djeluje kao vrhunski površinski hidrator, koji štiti kožu i pomaže čistačima da prodiru dublje u kožu. Poznati sastojak Acetil glukozamin smanjuje pojavu sitnih linija i oplemenjuje teksturu kože. Nova formula sadrži čak 3 puta više glukozamina nego prije. Acetat vitamina E sa magnezijevim askorbil fosfatom – oblikom vitamina C, štite prirodni kolagen kože od oštećenja prilikom djelovanja slobodnih radikala i pojačavaju sintezu kolagena. Osim toga, posvjetljuju kožu i ujednačavaju smeđe mrlje, spečavaju prekomjerno lučenje sebuma, te ublažavaju crvenilo i imaju antioksidativna i protivupalna svojstva.Ekstrakt kestena, nježnog djelovanja, pomaže Vašoj koži da se riješi suhih i odumrlih površinskih stanica kože. Tehnologija smanjenja pora značajno smanjuje izgled proširenih pora.


PREDNOSTI:

  • Tekstura gušća, veoma lahko se razmazuje
  • Mekan i bršunas, brzo se upija. Zbog silikona koji u sebi sadrži, u vrlo maloj količini, jedan potisak pumpice, dovoljan za cijelo lice. Možete nanositi samo na kritične zone na kojima su pore izraženije, poput nosa, čela ili brade.
  • Savršena podloga za šminku. Odličan kao baza za puder jer zagladi kožu i pruža joj blago matiran ali zdrav izgled. T-zona je mnogo manje masna i manje prosijava tokom dana. Za razliku od većine preparata kojima je zadatak za zaglade pore, koji skoro uvek isušeje kožu, s ovim preparatom to Vam se neće dogoditi.


NAČIN KORIŠTENJA: 

Koristi se ujutro i/ili uveče na očišćeno lice. Nekoliko kapi seruma zagrijati između vrhova prstiju i nanijeti na cijelo lice i vrat



Podijelite na: