Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Da, predivnu kožu je moguće kreirati!

Share

Da, predivnu kožu je moguće kreirati!

Vrijeme je da se upoznate sa brendom Clinique

Kreiran davne 1968. godine, bio je prvi dermatološki kozmetički brend koji se pojavio na tržištu. Svaki proizvod ovog brenda je alergijski testiran i 100% bez mirisa, što je iznimno bitno, jer živimo u svijetu u kojem su alergije i osjetljiva koža jedni od najčešćih problema s kojima se susrećemo.

U vrijeme kada je Clinique rođen, ideja da možemo promijeniti kožu s kojom smo rođeni je bila nezamisliva. Kreiran je brend Clinique koji je zadovoljavao potrebe svih tipova i stanja kože i s ponosom može reći da je prvi brend koji je izumio skincare i make up proizvode specifično za svaki tip kože i svako stanje kože.




Kreirani su proizvodi specifično za tipove kože sa oznakama 1-4 ovisno o Vašem tipu:

1 - jako suha- suha

2 - suha - kombinovana

3 - masna - kombinovana

4 - jako masna


A također u Clinique proizvodima možete pronaći rješenje i  za svako stanje Vaše kože, od problematične kože sklone aknama i uvećanim porama, sklonosti ka pojavi hiperpigmentacija, finim linijama i vidljivim znakovima starenja, do crvenila i iznimno osjetljive, kuperozne kože i upamtite - Zdrava koža je lijepa na površini.


U nastavku vam predstavljamo nezaobilazne proizvode za čišćenje i njegu kože.




Liquid Facial Soap

Prvi korak u čiščenju kože, nježni tečni sapun temeljito uklanja nečistoće, masnoće i ostatke šminke. Vraća osjećaj ugode koži, bez zatezanja. Preporučuje se korištenje dva puta na dan, ujutro i navečer. Prema svom tipu kože odaberite:

 

Extra Mild - za jako suhu kožu
Mild - za suhu prema mješovitoj koži
Oily - za masnu do jako masnu kožu


Clarifying Lotion Twice a Day Exfoliator

Proizvod kojim se brend Clinique posebno ponosi, jer je prvi brend na tržištu koji je napravio eksfoliaciju u tekućem obliku. Po preporuci dermatologa, eksfoliaciju kože je potrebno raditi svakodnevno, i to dva puta na dan, kako bi se osiguralo kontinuirano odstranjivanje odumrlog sloja kože. Mehaničkim pilinzima sa granulicama to ne možemo postići, jer su oni preagresivni za svakodnevno korištenje.

Clinique Clarifying losion, formuliran sa salicilnom kiselinom, nježno i učinkovito uklanja odumrle stanice s površine kože i pomaže regulirati prirodan proces obnove kože. Koža postaje glađa, mekša, ugodnija i pripremljena za dajljnju njegu. Koristi se ujutro i navečer nakon umivanja sapunom. Nanijeti manju količinu losiona na blazinicu i nježnim, jednosmjernim pokretima prebrisati lice izbjegavajući područje oko očiju.

Clarifying Lotion također možete pronaći u formulaciji za Vaš tip kože - 1, 2 , 3, 4, 1.0 je za eksfolijaciju vrlo osjetljive kože bez alkohola.




Moisture Surge linija – nezaobilazni proizvodi u njezi kože

 

Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate




Lagani gel to water koncentrat koristi se za intenzivnu i dugotrajnu hidrataciju lica i područja oko očiju. Obogaćen je svježim antioksidansima za dodatnu zaštitu i hidrataciju kože. Možete ga nanositi prije ili poslije kreme. Kako je formulisan bez ulja, namjenjen je svim tipovima kože.


Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator



Gel krema formulisana bez ulja trenutno i kontinuirano puni vodom stanice kože. Sadrži vodicu aloe vere za smirivanje i regeneraciju kože te i hijaluronsku kiselinu. Pruža 72-satnu hidrataciju, a istovremeno zaglađuje suhe linije i vraća blistavost koži.

Može se koristiti kao maska za lice, ujutro i navečer u kombinaciji s drugim kremama,  tijekom dana preko make up-a, a odlično, se kombinuje i sa tekućim puderom za osvježenje make up-a. Prikladna je za sve tipove kože (1, 2, 3, 4)


Moisture Surge Intense Skin Fortifying Hydrator

Bogata, intenzivna krema koja u trenu pruža maksimalnu hidrataciju i oporavak hidratantne barijere. Namijenjena je vrlo suhoj i osjetljivoj koži. Formulisana sa aloa verom pruža 24-satnu hidrataciju. Štiti od vanjskih štetnih utjecaja. Namjenjena je vrlo suhoj prema suhoj koži, te suhoj prema mješovitoj i vrlo osjetljivoj koži (1, 2).


Liquid Facial Soap Extra Mild (200ml)
77.00 KM
Clarifying Lotion 1 (400ml)
96.00 KM
()
KM
()
KM





Podijelite na: