Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Shiseido noviteti u Plaza parfumerijama

Share

Shiseido noviteti u Plaza parfumerijama

Karine Dubreuil i Maia Lernout iz kuće Takasago nadahnule su se umjetničkim praksama Japana kako bi stvorile Ginza Eau de Parfum Intense.

Shiseido je lansirao Ginza Eau de Parfum Intense, novi miris za žene. Ginza Intense nadovezuje se na Ginzu iz 2021. i slijedi Ginza Eau de Parfum Murasaki iz 2022. godine.

 

Ginza Intense razvile su parfimerke Karine Dubreuil i Maïa Lernout čime su izokrenule japansku olfaktornu tradiciju kako bi je ukorijenio u modernost kao nikada prije. Rezultat je Ginza Eau de Parfum Intense, iznimno savremeni cvijetno jantarni miris s ružom u srcu. Ruža je decenijama bila omiljeni cvijet za izradu parfema, ali u ovoj iznenađujućoj mješavini, senzualne drvenaste note daju joj toplinu i trajnu snagu kako bi se postigao savršeni balans između krhkosti i snage.



Ginza Eau De Parfum Intense (30ml)
118.40 KM


 

Pored, Shiseido Ginza Eau De Parfum Intense tu je i novi Technosatin gel ruž.

 

Savršena fuzija umjetnosti i nauke, ovaj lagani multi-senzorni ruž obavija usne ultra-čistom satenskom bojom. SHISEIDO intuitivni vrh konturira usne savršenom preciznošću, dok njegova Stretch-Flex tehnologija kreira lagani sloj boje poput druge kože, koji obavija usne dugotrajnom bojom i maksimalnom ugodom.


Technosatin Gel Lipstick (404)
79.00 KM


U periodu od 06. do 09. aprila iskoristite popust od -20% na kompletan SHISEIDO asortiman u svim Plaza parfumerijama kao i na web shopu Plaza parfumerije.

 

 



Podijelite na: