1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe

Acqua Di Gio Profumo Eau De Parfum

129.00 KM

40 mlŠIFRA 3614270157622

Raspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+13 PLAZA cvjetića

Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe

LINIJA

ARMANI ACQUA DI GIO


OPIS LINIJE

Armani je 1996. predstavio svoj popularni muški vodeni miris Acqua di Gio. Skoro 20 godina kasnije, lansirana je nova verzija mirisa Acqua di Gio Profumo, elegantnih, prozračnih i dubokih tonova. Miris simbolizira spajanje morskih talasa sa crnim stijenama.


OPIS PROIZVODA

Acqua di Gio Profumo je symbol raznolikosti; vodenog, aromatičnog, drvenog i začinskog sastava. Otvara se svježim vodenim akordom i bergamotom. Zaštitno lice kampanje za ovaj parfem je Jason Morgan. Avanturistički, a ipak duboko sofisticiran i intenzivan muški miris.


NAČIN KORIŠTENJA

Nanesite miris na 3 točke: zglobove unutarnju stranu lakta i vrat.


SASTOJCI

Gornje note ovog parfema čine bergamot i morske note. Srednjim notama ovladava geranija, ruzmarin I kadulja, dok bazne note čine intenzivni pačuli i tamjan.


O BRENDU

Giorgio Armani je pretočio svoj osjećaj za modu i svoju estetsku viziju u svijet mirisa, šminke i njege kože. Njegova Elegancija, bezvremenska sofisticiranost, nenametljiva jednostavnost i besprijekoran stil, odražavaju se kroz proizvode napravljene od najkvalitetnijih materijala


Podijelite na:KOMENTARI / RECENZIJE