Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

Hale Bopp Parfum Unisex


824.00 KM

100ml



ŠIFRA 8016741932588

Raspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+82 PLAZA cvjetića

Prednosti


Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

LINIJA

10


OPIS LINIJE

Dragocjene esencije ljubomorno su čuvane u izuzetno finim staklenim bocama, koje podsjećaju nadrevni sjaj ostrva, još uvijek tamo u obliku njegovih poznatih ruševina hramova Apolona, kamo je Ulikssletio tokom svojih epskih avantura.


OPIS PROIZVODA

Tiziana Terenzi Hale Bopp elegantan je, prihvaćajući miris koji prekrasno usklađuje elemente toplogjantara, puderastog drveta, zamamnog začina i bogate tahitijske vanilije. Otvor je blistavi izljev limuna isvijetlog bergamota omekšan ljupkim naznakama muškatnog oraščića i cimeta.


SASTOJCI

Gornje note su cimet, muškatni oraščić i limun;
srednje note su vanilija, pelagonija, pačuli i kadulja;
donje note su amber, labdanum, sandalovo drvo i mošus.


O BRENDU

Tiziana Terenzi je porodična marka mirisa u vlasništvu jedne porodice, prije svega mirisnih svijeća, a zatim parfema. Osnovana je kao Cereria Terenzi 1968. godine u Cattolici, u prostoru od 16 kvadratnih metara, na entuzijazam osnivača Evelina Terenzi, koji je inovacijama nastavio porodičnu tradiciju: njegov otac Guglielmo učestvovao je u osnivanju voštani radovi koji su proizveli pobožne i pashalne svijeće za crkve. Uz pomoć supruge Luigije Mancini postavio je zanatsku laboratoriju u maloj sobi velike porodične kuće; prva cigla u onome što će postati priča o više od 40 godina, prenosila se na današnji dan, iz generacije u generaciju. Djeca Evelino Terenzi, Tiziana i Paolo sada su vlasnici branda. Tiziana Terenzi je dizajnerica, dok je Paolo Terenzi nos i predsjednik kompanije. Tiziana Terenzi relativno je novi brend mirisa. Najstarije izdanje nastalo je 2012., a najnovije je iz 2020. godine.


Podijelite na:



KOMENTARI / RECENZIJE