Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

Halley Parfum Unisex


824.00 KM

100mlŠIFRA 8016741992582

Raspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+82 PLAZA cvjetića

Prednosti


Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

LINIJA

10


OPIS LINIJE

Treća generacija italijanske kompanije za svijeće i parfeme, Tiziana Terenzi posvećena je proizvodnjinekih od najfinijih mirisa na svijetu. Slijedeći svoje korijene od porodične proizvodnje crkvenih zavjetasredinom 20. stoljeća, braća i sestre Tiziana i Paolo lansirali su svoju liniju bogato mirisnih svijeća iparfema 2012. Elegantne nagrađivane posude ove kolekcije ručno su izrađene i sadrže detalje od 24 kzlata.


OPIS PROIZVODA

Halley's kometa gledana je od 240. godine prije Krista, a astronomi u Kini, Babilonu i srednjovjekovnojEuropi  je zabilježena. Parfem Halley Tiziane Terenzi odvija se nježno, gotovo muzički. Otvara se svijetlimnotama: marakuje, limunom, crnim ribizlom i bugarskom ružom, a premješta se u srce irisa, zumbula,tuberoze, petitgraina, hibiskusa, breskve, cimeta i maline.


SASTOJCI

Gornje note su pasijonka, kasi, ruža i limun;
srednje note su breskva, malina, cvjetne note, zelene note icimet;
bazne note su mošus, vanilija, drvene note i amber.


O BRENDU

Tiziana Terenzi je porodična marka mirisa u vlasništvu jedne porodice, prije svega mirisnih svijeća, a zatim parfema. Osnovana je kao Cereria Terenzi 1968. godine u Cattolici, u prostoru od 16 kvadratnih metara, na entuzijazam osnivača Evelina Terenzi, koji je inovacijama nastavio porodičnu tradiciju: njegov otac Guglielmo učestvovao je u osnivanju voštani radovi koji su proizveli pobožne i pashalne svijeće za crkve. Uz pomoć supruge Luigije Mancini postavio je zanatsku laboratoriju u maloj sobi velike porodične kuće; prva cigla u onome što će postati priča o više od 40 godina, prenosila se na današnji dan, iz generacije u generaciju. Djeca Evelino Terenzi, Tiziana i Paolo sada su vlasnici branda. Tiziana Terenzi je dizajnerica, dok je Paolo Terenzi nos i predsjednik kompanije. Tiziana Terenzi relativno je novi brend mirisa. Najstarije izdanje nastalo je 2012., a najnovije je iz 2020. godine.


Podijelite na:KOMENTARI / RECENZIJE