Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Prada Paradoxe Virtual Flower – miris nove generacije

Share

Prada Paradoxe Virtual Flower – miris nove generacije

Tehnologija polako ulazi i u svijet parfema, a u svom najnovijem cvjetnom parfemu iz kolekcije Paradox, Prada je uvrstila AI akord jasmina, stvarajući miris nove generacije.

Najnoviji miris koji se pridružio Pradinoj impresivnoj kolekciji ženskih mirisa je Paradoxe Virtual Flower Eau de Parfum. Lansiran 2024., ovaj kultni miris slavi cvjetnost dok nadilazi uobičajene granice osjetilne svijesti. Umjetna inteligencija koristi se za poboljšanje izrazito svježeg i cvjetnog identiteta mirisa. To omogućuje parfumeru da izrazi svoju kreativnost i krene u nova područja, stvarajući iznenađujuće i nove akorde, posebno s uvjerljivom notom jasmina.

 

Osnovni miris jasmina savršeno je uhvaćen u parfemskoj vodi Paradoxe Virtual Flower, skladnoj kombinaciji cvjetnih i mošusnih nota koje se nalaze u prirodi. Početne note ovog ženstvenog mirisa su začinski i uzbudljivi talijanski bergamot, koji se neprimjetno stapa u očaravajuće središte bogatog cvijeta jasmina i aromatičnog bijelog nerolija. Ambrette i mošus su među slatkim, cvjetnim i mošusnim notama koje čine snažnu, ali umirujuću bazu kompozicije, koje zajedno stvaraju zadivljujući miris.




 

Ovaj ženski parfem savršen je izbor za toplije proljetne i ljetne mjesece, zahvaljujući svom svježem i cvjetnom karakteru te iznimnoj dugotrajnosti. Pruža ugodan i blag osjećaj mirisa te je čist i nježan. Iako je primjetna, nota jasmina ne zasjenjuje ostale note, već je vješto usklađena u skladnu kombinaciju. Kako bi ispravno izrazile svoju pravu prirodu, Prada Paradoxe poziva žene da prihvate svoju složenost i istraže mnoge dijelove svoje osobnosti.




 

Paradoxe Virtual Flower smješten je u Pradinoj klasičnoj trokutastoj bočici za višekratnu upotrebu, koja graciozno leži na boku. Elegantni crni čep bočice, s utisnutim imenom brenda, dodaje dašak luksuza cjelokupnoj prezentaciji. Bočica je lakirana u nježnoj ružičastoj nijansi koja odiše ženstvenošću i sofisticiranošću.


Paradoxe Virtual Flower Eau De Parfum (30ml)
179.00 KM
Paradoxe Intense Eau De Parfum (30ml)
196.00 KM
Paradoxe Eau De Parfum (30ml)
179.00 KM
Paradoxe Intense Eau De Parfum Refill (100ml)
315.00 KM
Paradoxe Eau De Parfum Refill (100ml)
286.00 KM




Podijelite na: