Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Chanel jesen-zima 2019 Makeup kolekcija

Share

Chanel jesen-zima 2019 Makeup kolekcija

Chanel ja lansirao novu make-up kolekciju za jesen-zimu 2019, bazirana je na hladnim nijansama crne, bijele i srebrne boje. Kolekcija odaje vibracije modne piste. Dio kolekcija se sastoji od proizvoda za koje mislimo da će biti idealni za svakodnevno korištenje uz lijepe jesenske tonove, dok je drugi dio više oštar i trendi. Danas smo imali napokon priliku sve testirati i podijeliti utiske sa vama. I dalje su naši umovi pod utiskom vrelih ljetnih dana ali mi smo se pokušavali naviknuti na jesenje boje i uživati u novoj kolekciji.

U novoj kolekciji se nalazi :   



  • Ombre Premiere Top Coats Penombre i Carte Blanche
  • Les 4 Ombres Modern Glamour i Noir Supreme 
  • Stylo Yeux Waterproof Noir Intense i Blanc Ceramique 
  • Rouge Coco Gloss Crystal Clear i Laque Noire   
  • Rouge Allure Velvet Extreme Rose Nocturne i Rouge Obscur    
  • Rouge Allure Liquid Powder Timeless i Bois de Nuit 
  • Le Gel Pailette Transparent Shimmering Gel        
  • Le Volume Mascara Noir Intense    
  • Le Vernis Pure Black i Pure White    






Les 4 Ombres: Noir Supreme i Modern Glamour





Sjene za oči su zaista prelijepe i daleko su nadmašili naša očekivanija.

 

Noir Supreme je drugačiji od bilo kojeg drugog Chanelovog quada kojeg imamo u ponudi, tekstura ima gotovo kremast osjećaj. Boje su vrlo pigmentirane, ali se ipak lako nanose i blendiraju za «smokey eyes» efekat. Boje se mogu koristiti pojedinačno ili u kombinaciji. Ova paleta boja se sastoji od četiri sjajne nijanse: bronzano maslinasta, prigušena mornarsko siva, toplo crvena i srednje smeđa.

 

Modern Glamour izgleda kao standardna paleta srebrne i mat crne boje, ali se boje stvarno lijepo spajaju. Gornja lijeva nijansa daje toplinu, zbog čega mislimo da će se upravo ta nijansa najviše koristiti. Paleta se sastoji od polu-tople/neutralno srebrne, ledeno bijele, prigušene mat crne i sjajne čelične boje. I ova paleta je također jako dobro pigmentirana.    





Ombre Premiere Top Coat i Stylo Yeux

 


Ombre Premiere Top Coat u dvije nijanse, Carte Blanche i Penombre, su po nama dva proizvoda koja se stvarno ističu iz kolekcije Chanel jesen 2019. Ove mono sjene morate vidjeti i probati, da biste zaista vidjeli koliko su zapanjujuće. One se najbolje nose kao završni slojevi kao što to samo ime sugerira. Očima dodaju prekrasan sijaj i dimenziju. Carte Blanch je prekrasna pjenušava bijela sa srebrnim flekama, sjena koju možete koristiti za svakodnevnu priliku, dok je Penombre prigušena maslinasto siva, idealna za večernji makeup.



Stylo yeux Waterprof Blanc Graphique je vodootporan, eyeliner, koji će ostati na mjestu nakon nanosa i neče se zamrljati. Stylo yeux nudi dugotrajnu definiciju s uvijanjem zgloba: Vrpljivi izvlačujući vrh završava se kad vam zatreba i navija prema dolje kad vam ne treba.

Le Volume Mascara u nijansi Noir Intense predstavlja novu najcrniju nijansu već dobro poznate Le Volume maskare i ovu jesen nam dolazi u ograničenom izdanju. Jednostavna u dizajnu i nanosu ali bogata efektom. Jednim potezom postižete intenzivan i instantan volumen.





Le Gel Paillete Face  Decollete Transparent Shimmering Gel 




Transparent Shimmering GeLe gel pailleté je kreiran ekskluzivno za kolekciju jesen 2019 i dostupan je u ograničenom izdanju. Ovaj translucentni gel za lice i dekolte stvara savršen efekat sijaja koji hvata svijetlo na svim pravim mjestima





Rouge Allure Velvet Extreme i Rouge Allure Liquid Powder



    
  

U ovoj kolekciji se nalaze dva ruža za usne i dva pudera za usne. Ruževi za usne Rouge Allure Velvet Extremes su vrlo mat i neprozirni, sa baršunastim mat finišem. Nude potpunu pokrivenost sa par nanosa. Rose Nocturne je ruž neutralnog tona s nijansom smeđe boje, Rouge Obscur je smjele bobičaste boje. U pitanju su dugotrajni ruževi bez mirisa.

 

Rouge Allure Lip Powders su gotovo matirano kremasti ali poput pudera za lagano do intenzivno prekrivanje. Daju zamagljen efekt i glatko klize po usnama. Pakovanje je dizajnirano sa jedinstvenim aplikatorom koji ima sunđeraste vrhove. Timeless je nijansa blijede breskve koja je idealna za dnevni make up. Bois de Nuit je srednje ružičaste nijanse koja ima izgled mekog pudera.




Rouge Coco Gloss



Dva Rouge Coco sjaja dolaze u Laque Noire tamnoj black berry boji i Crystal Clear koja je bistra baza s malim srebrnim flekama. Oba sjaja stvorena su ekskluzivno za kolekciju jesen-zima 2019, ultra lagani sijaj, ograničenog izdanja ostavlja usne vidno glatke, popunjene i sjajne. Inovativni, dvostrani aplikator osigurava optimalnu i ravnomjernu pokrivenost.



    




Le Vernis


Postoje dva Le Vernis laka za jesan-zima 2019 u čistoj crnoj i čisto bijeloj boji. Oba laka se nanose savršeno u dva sloja. Obogaćen biokeramikom i ceramidima, LE VERNIS pruža duboku njegu za jačanje i poboljšanje kvaliteta noktiju. Uz zaštitne prednosti, dugotrajnu postojanost, lakovi sadrži i pažljivo odabrane pigmente za ravnomjernu prekrivanost i savršen izgled.



Sve u svemu, nama se je Chanel kolekcija jesen-zima 2019 izuzetno svidjela i ponovo su dokazali da su proizvodi rađeni uz vrhunski kvalitetu  i po Chanel standardima. Ono što se je nama svidjelo je da je kolekcija odlično povezana i da se proizvodi savršeno dopunjuju. Proizvodi koje bi na kraju istaknuli su: sjene Les 4 Ombres: Noir Supreme i Modern Glamour, Ombre Premiere Top Coat, Rouge Allure Velvet Extreme i Rouge Allure Liquid Powder, Rouge Coco Gloss i Le Volume Mascara Noir Intense. Ako želite i sami da se uvjerite u savršenost ove kolekcije dođite u naše poslovnice, gdje će vam stručno osoblje detaljno predstavit nove proizvode.



Podijelite na: