Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Meke ruke i toplina oko srca: krema za ruke je najbolji poklon

Share

Meke ruke i toplina oko srca: krema za ruke je najbolji poklon

Imate li jako suhe ruke? Ruke uvijek zaslužuju istinsku rutinu uljepšavanja kako bi zadržale mladolik izgled i pravilnu razinu hidratacije. Slijedite naše savjete!

Od pripremanja slasnih hranjivih obroka do listanja stranica knjiga, naše marljive ruke uvijek rade nešto. Visokokvalitetna krema za ruke pomoći će održati osjećaj mekoće i podatnosti. Izabrati savršenu formulu znači razmišljati i o teksturi: je li vam potreban balzam obogaćen organskim karite maslacem koji će umiriti suhu kožu ili vam je potrebna lagana formula koja tek nježno hrani i hidratizira? Neke od L’Occitane kremi za ruke su obogaćene određenim eteričnim uljima koji pružaju delikatan miris toplog povjetarca prožetog mirisom provansalskog cvijeća. Donosimo savjete kako odabrati kremu za ruke idealnu za vaš stil života.

 

 


Shea Butter Hand Cream (150ml) ZA RUKE KOJE UVIJEK MARLJIVO RADE Cjelodnevno rukovanje vrtlarskim alatom ili kreiranje predivnih umjetničkih djela: neka zanimanja puno su oštrija prema rukama. Ako se baš vaše ruke bave takvim poslom, izaberite bogatu hidratantnu kremu kao što je Karite krema za ruke. Ovaj raskošni balzam sadrži čak 20 % karite maslaca kojeg već stoljećima korite žene u Burkini Faso i tako štite svoju kože od isušujućeg pustinjskog vjetra. Formula koja je ujedno i dobitnica nagrade, brzo se upija i ne ostavlja masni trag. To omogućuje svakodnevno korištenje u bilo kojem trenutku dana bez ometanja trenutnog posla.
48.00 KM
Shea Intensive Hand Balm (150ml) ZA HLADNO VRIJEME Bilo da obožavate planinariti zimi i osvajate snježne vrhove, ili se jednostavno odmarate i udubnosti i toplini svoga doma, uvijek je važno hraniti i zaštiti kožu ruku tijekom zimskom vremena. Izloženost temperaturama ispod ništice vaše ruke može isušiti čak iako uvijek nosite rukavice. Birajte proizvode luksuzne formule kao što je Intenzivni balzam s karite maslacem. Ovakva ultrabogata krema za ruke, obogaćen s 25 % karite maslaca, uvijek će biti vaš najbolji saveznik u borbi protiv hladnog vremena. Idealan je za obnavljanje i dubinsko hranjenje kože ruku i to u trenutku kada ispijate slatke gutljaje vruće čokolade ispred plamena toplog kamina.
57.00 KM
Almond Delicious Hands (30ml) ZA TOPLO VRIJEME I dok su bezbrižni dani izležavanja na pjeskovitim plažama i popodneva ispijanja čaja u vrtu izvanredan lijek za naše mentalno zdravlje, sunčano vrijeme može uzeti danak na našim rukama. Birajte hidratantnu kremu za ruke koja štiti kožu od sunčevih zraka te osvježava i hrani nakon kupanja u slanom oceanu. Naša Odlična bademova krema za ruke sadrži poseban spoj sastojaka koji pomažu spriječiti izgled tamnih mrlja izazvanih suncem, istovremeno nježno pomažući nahraniti kožu ruku. Ključni sastojak kreme je provansalski badem koji raste na stablu s prepoznatljivim bijelim cvjetovima.
18.00 KM
Youth Hand Cream (75ml) ZA VJEČNO MLADE RUKE L’OCCITANE je u svijetu najpoznatiji po širokoj paleti kvalitetnih i mirisnih krema za ruke. Ne propustite otkriti novu Serum-kremu za mladolike ruke. Ona je izvanredan spoj karite maslaca, poznatog po iznimno hranjivim svojstvima, i smilja – cvijeta koji nikada ne vene. Luksuzna krema, formulirana s visokom koncentracijom učinkovitih sastojaka, posebno je namijenjena delikatnoj koži ruku, a pomaže umanjiti vidljive znakove starenja. Tijekom vremena, koža ruku izgleda vidljivo ujednačenije, blistavije,mladolikije, a njezina elastičnost je osjetno poboljšana.
54.00 KM

 


Od intenzivno hranjivih krema za ruke za suhu kožu do laganih formula s neodoljivim mirisima, naša kolekcija prepuna je različith krema za ruke koje pružaju najbolji osjećaj rukama, prstima i dlanovima. L’Occitane nagrađivane kreme za ruke obogaćene su prirodnim sastojcima koji osiguravaju prikladnost za svaku sezonu i priliku. Ukoliko se ne možete odlučiti koju kremu izabrati, možete pronaći idealnu kremu u web trgovini ili potražite savjet estetskih savjetnica u L’Occitane trgovini u BBI Centru.



Podijelite na: