Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
AKCIJA
Pro-Collagen Marine Moisture Essence
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

Pro-Collagen Marine Moisture Essence


155.00 KM
108.50 KM
100mlŠIFRA 641628001583

Raspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+11 PLAZA cvjetića

Prednosti


Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

LINIJA

Anti-Ageing - Pro-Collagen


OPIS PROIZVODA

Udvostručite količinu vlage u koži s ovom hidratantnom, brzoupijajućom, tekućom esencijom. Mješavina hidratantne padine Pavonice i morske izvorske vode koja je bogata magnezijem, bakrom i cinkom, dubinski vlaži i pruža intenzivnu hidratanciju do 24 sata


NAČIN KORIŠTENJA

Upotreba:ujutro i uvečer nakon čišćenja lica. Nježno protresti bočicu 2-3 puta i aplicirajte esenciju na dlanove. Nježnim potiscima utapkajte proizvod u kožu.


SASTOJCI

SLJEDECA GENERACIJA FLASH FILLER HIJALURONSKE KISELINE Ova hijaluronska kiselina je dizajnirana da stvori efekat napunjenosti i poboljša izgled teksture kože. Multi-Mineral Active Mješavina magnezijum aspartata, cinka i bakar glukonata za podsticanje optimalne vitalnosti kože. Padina Pavonica Smeđa alga pronađena na obali Sredozemnog mora za koju je poznato da podržava osjećaj hidratacije.


O BRENDU

Donosimo Vam dašak Londona!Vodeći luksuzni britanski skin care brend br.1.Inovativni brend sa preko 30 godina ekspertize, prisutan u više od 45 zemalja svijeta, temelji se na svojoj viziji udruživanja snage prirode, znastvenih inovacija i stvaranju linije njege za kožu koja mijenja industriju ljepote. Premisa brenda je “Istinska Ljepota”.Elemis je brend sa aromaterapijskom dušom, umjetničkim duhom i znastvenim inovacijama koje dovode do vidljivih rezultata.Elemis best seller, ProCollagen Marine krema se proda svakiih 10 sekundi u svijetu!


Podijelite na:KOMENTARI / RECENZIJE