1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe

Pro-Collagen Marine Cream

218.00 KM

50mlŠIFRA 641628002672

Raspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+22 PLAZA cvjetića

Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe

LINIJA

Anti-Ageing - Pro-Collagen


OPIS PROIZVODA

Pro-Collagen Marine krema za lice, smanjuje dubinu bora, poboljšava čvrstoću kože, tonus i hidrataciju u 14 dana. Jedinstvena mediteranska alga Padina Pavonica pomiješana s Ginkom pruža vrhunsku zaštitu od slobodnih radikala, te pomiješana s dragocjenim ružinim i mimozinim apsolutima stvara vrhunsku kremu protiv starenja.


NAČIN KORIŠTENJA

Upotreba: Ujutro nakon čišćenja Nanijeti količinu veličine graška na ruke i zagrijati kremu. Nježno nanesite na lica, vrat i dekolte.


SASTOJCI

Padina Pavonica Smeđa alga pronađena na obali Sredozemnog mora za koju je poznato da podržava osjećaj hidratacije. Chlorella Pokazalo se da ove zelene mikroalge pomažu u održavanju dobrog stanja kože, čineći je čvršćom i zdravom. Ginkgo Biloba Bogat je antioksidansima i pomaže u zaštiti kože od svakodnevnih stresora. Ima prednosti protiv starenja uključujući učvršćivanje i toniranje kože.


O BRENDU

Donosimo Vam dašak Londona!Vodeći luksuzni britanski skin care brend br.1.Inovativni brend sa preko 30 godina ekspertize, prisutan u više od 45 zemalja svijeta, temelji se na svojoj viziji udruživanja snage prirode, znastvenih inovacija i stvaranju linije njege za kožu koja mijenja industriju ljepote. Premisa brenda je “Istinska Ljepota”.Elemis je brend sa aromaterapijskom dušom, umjetničkim duhom i znastvenim inovacijama koje dovode do vidljivih rezultata.Elemis best seller, ProCollagen Marine krema se proda svakiih 10 sekundi u svijetu!


Podijelite na:KOMENTARI / RECENZIJE