Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

Pro-Collagen Eye Renewal


179.00 KM

15ml



ŠIFRA 641628002733

Raspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+18 PLAZA cvjetića

Prednosti


Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

LINIJA

Anti-Ageing - Pro-Collagen


OPIS PROIZVODA

Krema protiv bora za područje oko očiju, hrani nježno područje oko očiju i smanjuje pojavu tankih linija.Snažna anti-ageing svojstva Padina Pavonice kombiniraju se s aminokiselinama, beta karotenima i vitaminima B, C i E sadržanim u algi Chlorelli i plavo zelenim mikro-algama, kako bi se potaknulo zatezanje i učvršćivanje.


NAČIN KORIŠTENJA

Upotreba: Ujutro i večer nježno utapkati na područje oko očiju.


SASTOJCI

Padina Pavonica Smeđa alga pronađena na obali Sredozemnog mora za koju je poznato da podržava osjećaj hidratacije. Chlorella Vulgaris Bogata vitalnim proteinima, peptidima i aminokiselinama, ova jednoćelijska zelena alga štiti kolagen i elastičnost kože te ima učinak učvršćivanja i restrukturiranja. Heljda Široko korištena za smanjenje natečenosti i tamnih krugova oko područja oko očiju, heljda je bogat izvor bio-flavonoida, koji su dobro poznati po svojim antioksidativnim svojstvima.


O BRENDU

Donosimo Vam dašak Londona!Vodeći luksuzni britanski skin care brend br.1.Inovativni brend sa preko 30 godina ekspertize, prisutan u više od 45 zemalja svijeta, temelji se na svojoj viziji udruživanja snage prirode, znastvenih inovacija i stvaranju linije njege za kožu koja mijenja industriju ljepote. Premisa brenda je “Istinska Ljepota”.Elemis je brend sa aromaterapijskom dušom, umjetničkim duhom i znastvenim inovacijama koje dovode do vidljivih rezultata.Elemis best seller, ProCollagen Marine krema se proda svakiih 10 sekundi u svijetu!


Podijelite na:



KOMENTARI / RECENZIJE