Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

Ultra Smart Pro-Collagen Night Genius


491.00 KM

50ml



ŠIFRA 641628501335

Raspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+49 PLAZA cvjetića

Prednosti


Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

LINIJA

Anti-Ageing - ULTRA SMART Pro-Collagen


OPIS PROIZVODA

Noćna krema za lice Klinički dokazana formula djeluje dok spavate, kako bi podržala prirodan proces kože u borbi protiv oksidativnog stresa koji nastaju svakodnevnim izlaganjem agresorima iz okoliša, koji znatno utiču na starenje kože.Poboljšava čvrstoću i elastičnost kože koja izgleda življe i vidljivo manje umorna nakon buđenja.


NAČIN KORIŠTENJA

Upotreba: Uvečer nanijeti na čistu, suhu kožu lica.


SASTOJCI

ULTRA SMART Night Restore Technology ELEMIS-ova tehnologija Night Restore sastoji se od poboljšanog sistema za isporuku liposoma koji sadrži pustinjske alge. Pomaže u promicanju antioksidativne aktivnosti i podržava prirodne procese recikliranja kože za snažan oporavak preko noći i optimalno stanje kože. ULTRA SMART Moisture Plump Complex Inovativni kompleks mikroalgi ljubičaste boje, Rhodella Violacea i hijaluronske kiseline sljedeće generacije za vidljivo zaglađivanje i hidrataciju kože preko noći, pomažući u jačanju barijere vlage u koži kako bi se stvorila snažna, otporna obrana, spremna za dan. Padina Pavonica Smeđa alga pronađena na obali Sredozemnog mora za koju je poznato da podržava osjećaj hidratacije.


O BRENDU

Donosimo Vam dašak Londona!Vodeći luksuzni britanski skin care brend br.1.Inovativni brend sa preko 30 godina ekspertize, prisutan u više od 45 zemalja svijeta, temelji se na svojoj viziji udruživanja snage prirode, znastvenih inovacija i stvaranju linije njege za kožu koja mijenja industriju ljepote. Premisa brenda je “Istinska Ljepota”.Elemis je brend sa aromaterapijskom dušom, umjetničkim duhom i znastvenim inovacijama koje dovode do vidljivih rezultata.Elemis best seller, ProCollagen Marine krema se proda svakiih 10 sekundi u svijetu!


Podijelite na:



KOMENTARI / RECENZIJE