Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

Dynamic Resurfacing Day Cream Spf 30


235.00 KM

50ml



ŠIFRA 641628501410

Raspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+24 PLAZA cvjetića

Prednosti


Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

LINIJA

Anti-Ageing - Dynamic Resurfacing


OPIS PROIZVODA

Dnevna hidratantna krema Elemis Dynamic Resurfacing SPF30 nježno obnavlja kožu i otkriva zapanjujuće glatku put, istovremeno pružajući SPF 30 zaštitu. Ova napredna dnevna krema učinkovito podupire prirodni ciklus obnove stanica kože, pružajući istovremeno nevidljivu zaštitu od širokog spektra UVA i UVB. Revolucionarna hidratantna formula s patentiranom tehnologijom tri enzima, bijelim tartufom i uljem sjemenki maline, daje koži glatkiji, svjetliji i mladalački oblik.


NAČIN KORIŠTENJA

Upotreba:Nanesite na očišćenu kožu i lagano umasirajte kružnim pokretima.


SASTOJCI

Patentirana tri-enzimska tehnologija ELEMIS-ova patentirana tehnologija tri enzima pomaže da se efikasno razbije sloj mrtvih ćelija koji se nakuplja na površini kože bez ugrožavanja njene delikatne barijere za vlagu. Ulje sjemenki maline Bogat izvor antioksidansa i vitamina A i E, ovo luksuzno ulje pomaže hidrataciji i čini da koža izgleda glatkije i ujednačenije. Bijeli tartuf Poznat i kao kakao poria, bijeli tartuf pomaže u smirivanju i održavanju prirodne mikroflore kože.


O BRENDU

Donosimo Vam dašak Londona!Vodeći luksuzni britanski skin care brend br.1.Inovativni brend sa preko 30 godina ekspertize, prisutan u više od 45 zemalja svijeta, temelji se na svojoj viziji udruživanja snage prirode, znastvenih inovacija i stvaranju linije njege za kožu koja mijenja industriju ljepote. Premisa brenda je “Istinska Ljepota”.Elemis je brend sa aromaterapijskom dušom, umjetničkim duhom i znastvenim inovacijama koje dovode do vidljivih rezultata.Elemis best seller, ProCollagen Marine krema se proda svakiih 10 sekundi u svijetu!


Podijelite na:



KOMENTARI / RECENZIJE